Nu e tocmai un loc de munca… ci mai mult un proiect. Am nevoie de cineva care sa stie sa lucreze cu Filemaker si sa fie indeajuns de “cunoscator” incat sa-mi poata face 4 templateuri care sa preia si sa lucreze cu date dintr-un alt fisier FileMaker.
Mai precis:
Am facut un fisier cu Personnel Records in care am un numar de oameni. In fisierul asta al meu sunt trecute salarii, deduceri, concedii, plata pe zi, numar de telefon, email.. ma rog - o gramada de date despre respectivul.
Am nevoie de:
1 x template care sa preia niste date din campurile legate de concedii din fisierul meu si sa faca o situatie de concedii “la zi” - cate zile si-a luat omul, cate mai are disponibile, cate zile de concediu medical si-a luat.. cate disponibile..
1 x template unde sa pot introduce date despre cat au lucrat oamenii peste program si care sa preia date din fisierul meu de la campul de “plata pe zi” - si sa creeze un raport despre cat s-a lucrat peste program si cat se datoreaza pentru asta
1 x template care sa preia date din fisierul meu din campurile legate de bani (salarii, bonusuri anuale, bonusuri de completare, diverse prime, taxe, etc) dar si din celelalte 2 fisiere mentionate mai sus - si sa faca o factura catre o terta parte. (Angajatorul din documentul meu nu este cel care plateste salariile - sunt subcontractati - si prin urmare factura se emite altcuiva, dupa ce se adauga niste adaosuri, se scad niste bani primiti in alte conturi) Factura este din partea unei companii straine catre alta companie straina deci nu trebuie facuta dupa tipic romanesc.
1 x template care sa preia date de la toate celelalte si sa creeze un raport despre situatia financiara a grupului si care sa fie defalcat pe diverse costuri suportate de diverse entitati
Nu stiu cat costa un template din asta. Am cautat pe internet si am vazut ca un template pentru facturi este in jur de 30$ Presupun ca asta e o cifra de la care putem pleca - sunt constienta ca ce vreau eu e mai “custom” decat solutiile generice pe care le-as putea cumpara de pe internet. Sunt gata sa platesc un pret cinstit pentru munca buna.
Astept cu infrigurare ofertele voastre