Cea pe intuneric e in regula insa daca o
privesti pe cealalta se vede clar, fara drept de apel, schimbarea de nuanta.
fac recurs!
nu sti ce lumini mai avea omul in casa, un bec aprins in alta camera, a carui lumina se propaga cine stie cum itzi poate modifica temperatura de culoare a unei expuneri, poate de aici reflexul auriu… poate.
in lipsa unei imagini de control, calibrate, este greu sa-ti dai seama.
poate ca sony vaio are un ecran minunat, nu contest, n-am vazut decit varianta carte postala a lor, nu-mi pot face o parere… dar sigur nu are inauntru ce are asta.
este un laptop, nu-i potzi cere sa fie si mic, portabil, accesibil [din ce in ce mai accesibil] si sa fie si statie dtp. ecran pentru asa ceva, singurul care l-am vazut a fost acesta: http://www.wacom-europe.com/int/products/cintiq/index.asp?lang=en
de atunci toate displayurile, indiferent care si cine le face, mi se par glume proaste.
un monitor auxiliar este indispensabil cind lucrezi dtp cu un laptop. acesta itzi ofera portabilitate si posipilitatea prezentarii lucrarilor tale “acasa la clienti” atit!
dar indiferent de situatie consider ca este absolut frustrant sa fie o astfel de problema, ti-am spus, sper sa fie doar un accident.