help me please
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.10.07

salut. Vreau sa imi cumpar un ipod shuffle de pe un site cu licitatzii si as vrea sa stiu care e dif intre un ipod shuffle original, si copia lui fidela smile 10x a lot

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Copii fidele n-am prea vazut, striga “chinezaria” din ele..
E chiar asa mare dif. de pret? De ce nu il cumperi dintr-un shop autorizat, ca sa stai linistit?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

la copie nu scrie pe spate Designed by Apple in California, assembled in China (Taiwan, Singapore) si nu au marul si seria gravate

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.10.07

10x guys, deci cele care au marul pe spate si scrie iPod nu au cum sa fie copii

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
slick - 30 Octombrie 2007 06:01 AM

10x guys, deci cele care au marul pe spate si scrie iPod nu au cum sa fie copii

Ba da, dacă cineva vrea să vîndă un produs de 20 de euro cu 200 euro o face și pe asta, că merită. Sînt destui care nu se uită bine și dau banu.
Dup-aia zice, cînd se strică, peste două luni, că Apple e de c…
Eu zic să-ți iei un ipod original de unde trebuie, eventual un sh de la rubrica de vînzări de aici, ai cît de cît un control al produsului, fără să-ți garanteze nimeni că totul e OK. Un sh e un sh, oriunde.

[ Modificat: 30 Octombrie 2007 01:22 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Da, cu siguranta mergi intr-un Apple Store… ori comanda de pe site wink. Ti-l graveaza cu mesajul tau… FREE Dude!

I-am cumparat din State un Shuffle unei amice, shuffle din categoria Product Red.. e innebunita tipa… , adica nu il gaseste aici si.. se simte bine!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)