Bine v-am gasit!Normal ar fi frumos sa ma prezint si asta voi face.Sunt Alex, locuiesc in Piatra Neamt invat la un liceu cu profil tehnic si urmez o specializare in telecomunicatii.Ah, eram sa uit, am 16 ani .Dupa cum va dati seama din ID sunt pasionat de tot ce inseamna tech.Folosesc in pararel Windows si Linux de cand ma stiu, dar din pacate, niciodata nu am incercat un sistem de operare Mac.Ca sa fiu sincer, nu am avut nici macar un contact vizual cu un mac, ipod, etc.Stiu stiu, ce tip e asta care nu a vazut un ipod, (nu ma pot desparti atat de usor de Creative Zen-ul meu), pai va pot raspunde chiar acum.NU apartin nici unei tabere, fie, Mac, Microsoft, Linux.Absolut toate sisteme de operare din ziua de astazi sunt extrem de importante, si fiecare a jucat si joaca un rol in industria noastra IT
Ce mai pot spune, sunt pasionat de baze de date, networking etc.Mai incerc si eventual un joc ceva cand imi permite timpul, dar atat.Nu sunt gamer nicidecum.De aproximativ un an, urmaresc foarte indeaproape evolutia Apple si guru-ul acestei corporatii, Steve Jobs.Mi-a fost de ajuns sa vad 2-3 keynote-uri sa imi dau seama ce tip de om este.
De asemenea, un discurs al acestui in cadrul festivitatii de inchiere al anului unversitar la celebra universitate Stanford m-a impresionat pana la lacrimi aproape
Astept cu nerabdare niste intalniri MacUser prin zona.De ce nu?Tocmai avem telegondola, teleschi, partiile sunt reamenajate si orasul arata mai bine ca oricand !
De vreo trei zile încoace îmi tot pică câte ceva legat de Piatra Neamţ... ba o discuţie cum că ce frumos e oraşul ăla… ba un agent de asigurări care chiar azi mi-a zis că-i de acolo şi că tot aşa, oraşul e super… mai că aş da o fugă! (Eu fiind cu un judeţ mai la nord).
Tipule_Linux, uite ce trebuie sa faci: iti iei un Mac din astea cu Intel si iti pui Mac OS X, Linux si, daca chiar trebe, Windows. Un astfel de Mac e singura scula pe care se pot rula nativ cele 3 sisteme de operare, oficiale, de la mama lor.
Apoi iti iei un iPod; din punctul meu de vedere, cel mai mare avantaj al iPodului e ca te dezvata sa asculti si sa organizezi muzica cu altceva in afara de iTunes.
Bun venit! Foarte dragut la Piatra. Obisnuiesc sa merg in Club Central la Special Guests. Se intampla lucruri de bine in Piatra Poate ne vedem la urmatoarea petrecere
Tipule_Linux, uite ce trebuie sa faci: iti iei un Mac din astea cu Intel si iti pui Mac OS X, Linux si, daca chiar trebe, Windows. Un astfel de Mac e singura scula pe care se pot rula nativ cele 3 sisteme de operare, oficiale, de la mama lor.
Apoi iti iei un iPod; din punctul meu de vedere, cel mai mare avantaj al iPodului e ca te dezvata sa asculti si sa organizezi muzica cu altceva in afara de iTunes.
In rest, sa auzim de bine!
Multumesc pentru primirea in comunitate!
Legat de altero:In momentul de fata as alege pana si un procesor G4, un PowerMac ceva , numai sa incerc “experienta mac”
Sau cauta Mac osx86, e un sistem de operare hacuit sa mearga pe un PC normal. Nu e “the real thing”, dar iti poti face o idee.
Își strică omu prima impresie cu osx86-le. Ia-ți un PowerMac G4 S/H că e upgradabil și poți șurubări la el până te plictisești. Îl umpli de HDD-uri și pui câte sisteme de operare încap pe el.
Daca vrei doar sa iti faci o impresie despre SO - Tiger si atat, poti face cum te sfatuieste psergiu.
Dar daca ceea ce cauti este o experienta edificatoare a universului Mac (in domeniul tau de activitate, oricare ar fi
ala) atunci mai bine orienteaza-te catre un macTel.