Apple Updates MacBooks to Santa Rosa, GMA X3100; 2.6GHz MacBook Pro
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

dupa cum zice si titlul au fost updatate notebook-urile,nu s-a facut mare tam-tam pe tema asta si nici nu ma mir,tot articolul e aici si pe site-ul apple
sunt deja la al 2lea update anul asta pt. macbook-uri si apple tot nu vrea sa renunte la porcaria aia de combo-drive de pe entry level-ul de la macbook

[ Modificat: 01 Noiembrie 2007 06:54 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

chitrosi

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

misto…si pe langa toate astea acum apple da liber si macbook-urilor posibilitatea sa le montezi 4 gb de ram….fara teama ca sunt vazuti toti sau nu smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Doamne ce bine ca au schimbat placa grafica…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nici placa asta video nu este prea stralucita sa fim seriosi,acest update nu este mare lucru,parerea mea
sunt curios ce faci cu un macbook cu 4gb de ram?daca ai nevoie de 4gb ram,pe care ii folosesti nu ii ai doar “sa fie” parerea mea este ca deja ai nevoie de alta “scula” nu de un macbook

[ Modificat: 01 Noiembrie 2007 08:33 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/PH
Macuser din: 08.04.06

Eu sunt curios daca noul chipset video dp macbook se preteaza cat de cat la un photoshop, aperture…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

depinde ce faci cu photoshop-ul sau aperture,daca lucrezi serios in ele,repet ai nevoie de altceva,de un mbp,macbook nu a fost gandit pentru munca la un nivel pro,de unde si lipsa indicativului pro

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

mirceahr, nu vad de ce sa nu tina combo-ul pe entry level. Nu te obliga nimeni sa cumperi entry level-ul. Dai un ban in plus si ai si writer.

Acum sincer eu cu ibook-ul meu ce are combo nu stiu daca am scris 5 cd-uri in total. Cu macbookpro-ul iara am scris cred vre-o 4 pana acum (backup-uri) si nu cred ca o sa scriu mai mult de 1 pe luna (max).

Asadar, nu vad de ce ar fi asa esential writer-ul pentru ceva ce eminamente este portabil (deci probabil sta mai mult pe wireless, etc) ? Daca stau sa ma gandesc nici macar nu folosesc dvd-ul smile Nu m-ar deranja sa pot scoate ala de tot si sa bag o alta baterie (ca la un Dell, de ex) ca sa ma tina cate 6-8 ore o incarcare si sa nu caut ca disperatul o priza dupa 4 ore wink

Cat despre macbook cu 4G eu cred ca poti sa fi profi si sa-ti ajunga. Deja dual-core la 2G cu 4G ram e destul de mult. Daca-ti trebuie doar pentru calcule (si nu swapezi pe disk giga de poze) mi se pare o masina perfecta tinand cont de pret.

Evident ca daca tragi cu photoshopul la greu pe el s-ar putea sa ti se para lent insa nu stiu cum se compara cu un PowerMac g4@1G dual de ex. Am senzatia ca in afara de hard (care na, e de laptop) il lasa in urma. Si din cate stiu mai is designeri fericiti pe PMG4-ul lor.

Concluzia ca frumusetea si performanta e si in ochii privitorului pana la urma wink

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu sunt de parere ca super-drive’ul trebuie inclus in toate sistemele,pur si simplu dupa mine cd-ul este depasit,in curand se introduce blue-ray player pe notebook-uri(sony deja le-a bagat pe vaio) si ei insista cu acel combo;cat despre o baterie auxiliara ar fi foarte bine venita
in alta ordine de idei,noile macbook-uri au anumite probleme si leopardul se instaleaza numai cu dvd-ul cu care vin ele,varianta retail nu merge

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

care varianta retail?...

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Ciudata miscare… acum m-am impiedicat si eu de ea pe Apple Insider.
E bine ca s-a trecut la Santa Rosa si ca chip-ul grafic e generatie 2007 (gma 950 era din 2005). cu 144 MB de memorie acum fata de 64. Mac-ul meu incepe sa devina vechi smile (august 2007)!

Intrebarea clasica, la noi cand vor ajunge nu am de gand sa o pun.