Cu ce-as putea scrie pe CD-uri fisiere care au ceva mai mult de 700 MB? Pe PC se pot scrie pana la 720 MB pe un CD, dar pe Mac vad ca nu merge sa faci overburn in Toast.
din cate stiu eu (da n-am incercat) Dragon Burn
mie personal mi se pare o mare porcarie, ca si overcloking-ul de altfel (at your own risk)
inscriptionarea se face pe ceea ce mai ramaine din exteriorul CD-ului, exact in partea cea mai vulnerabila
softurile adevarate nu risca sa faca asa ceva
Am stricat pe Mac 2 CD-uri pt. ca AVI-ul avea 702 MB. Nici Toast si nici Finder nu au dat erori decat la sfarsit. Puteau sa fi tipat de la inceput ca nu incape. Acum scriu toate filmele pe PC. Tocmai am scris cu succes unul de 716 MB.
si disk blaze stie overburn. personal am facut o singura incercare pe un cd-rw si a mers dar din motive tehnice nu recomand overburn decat in cazuri de maxima necesitate
daca tot suntem la softuri de scriere… in toast, la utilities, este o optiune de “create temporary partition”. default la mine este 650 mb, OS Extended. ma intreb daca in loc de 650 pun 710 de ex. o sa pot sa scriu pe un cd de 700… 710 mb? stie cineva care-i treaba?
Se pare ca burnerul de pe PowerMac are o problema cu scrierea overburn. Am incercat cu DragonBurn care intr-adevar stie overburn, si desi procesul a decurs fara erori, CD-ul nu poate fi citit nici pe Mac, nici pe Windows. Urata treaba. 4 CD-uri la gunoi.