2 din 2
2
Tema de casa
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

hai mai cu viata tovarasi, ups, domnilor….
dati din butoane….
scrieti despre locurile voastre sau la intalnirile noastre de macuseri o sa vorbim numa de computere, ca niste prunci de 12 ani….
dati oleaca, io recunosc mi-e mai sor sa scriu decat sa ma duc pana la bucuresti sa ma intalnesc cu macuserii de acolo cu care sa povestesc, hack-uri si overclock-uri si Leopard…
hai sa aflam oleaca unii despre altii?
ca e prea tehnic forumu asta nu credeti?
si comercial…
poate asa o sa avem o relatie mai umana, in afara de cei care se cunosc deja de 20 de ani… asa ne vom putea solidariza in caz de nevoie….mai usor.
sau aberez io?
smile
va urez inspiratie si curaj…
smile
o seara deosebita.

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Timisoara - za lend of oportuniti.

M-am nascut in Timisoara. E un oras superb. De la zgarie norii care parca impung soarele pana la your friendly city folk care iti spun “Pofta mare!!” daca te vad cu un corn, chips sau o plescavita in mana. De la zumzetul masinilor hibride care parca se scurg pe strazile cu semafoarele perfect sincronizate pentru un trafic lin pana la piesele acapella invioratoare ale muncitorilor de la coltul strazii care tocmai fac o pauza de tigara. E luni. Ma duc la birou. Iau un 33. Autobuz pe vremuri, acum e o retea de metrouri suspendate. De la mine pana in centru, 4 minute jumate. La abonamente a fost reducere de 75% pe viata sapamana trecuta in Agenda Banateana, si da, I took advantage. In cele 4 minute jumate dabea ce reusesc sa-mi cablez MagSafe-ul la una dintre prizele din metrou, sa pot sa-mi citesc mail-ul. Ce bine ca am Airport. RATT-ul cica a dublat viteza de wifi acuma pe metrouri! Da, am ramas fara baterie si aseara cand am ajuns acasa eram atat de obosit incat n-am mai apucat sa-mi bag Macbook Pro-ul la incarcat. Ah rahat nu mai am tigari. Ce-ar fi sa ma opresc la un mini-abc inainte sa intru la birou? In sfarsit ajung si eu sa testez noua mea carte de credit - my finger print!!! Un mic swipe, un Marl**** Lights. All rights reserved. A trecut si ziua de lucru, hai sa-l sun pe <insert friend name here> sa iesim la o pilula de cafea. Ca deh, dupa 3 ore de stat la birou (si un salariu de-mi permit ultima generatie de Macbook Pro, care in magazinul ala era chiar ieftin, nu ca in State unde preturile parca sunt umflate, realism 0 etc etc) poate m-as relaxa si eu la un mare masaj electroacustic. Domnisoara de la salon a fost chiar foarte draguta si uite ca n-a trebuit sa platim nimic. <Insert friend name here> chiar mai vrea sa vina din nou aici! Dupa care primesc un telefon ca cica mi-a ajuns masina de la service! Super, nici nu m-au intrebat unde sunt pentru ca le-am dat eu permisiunea sa ma caute pe Google Timisoara, si mi-au gasit semnalmentele ca ma aveau in baza de date, cica in 27 de secunde ajung in locatia mea - sa-mi aduca masina!! Dabea astept!! Adevarul e ca si eu sunt un mare conducator auto: 1 SINGURA GROAPA in toata Timisoara, si exact in aia am dat! Acuma oricum nu mai am ce sa-mi fac griji, pentru ca in minutul urmator au venit baietii de la Poduri und Bridge-uri si au refacut toata strada. Da, vad o fata cunoscuta: un V si un W. Am semnat din nou cu “credit-card-ul” si m-am urcat in masina cu <Insert friend name here> si am plecat la un film. Rambo XXIV. Ah, urasc cum tot incearca porcarii din-astea genetice cu Sylverster Stallone. Okay, iti trebuie un plaman, un rinichi, o chestie, o schema, dar for God’s sake, lasa filmul asa original. Ca asa a fost cel mai tare. Atatea remake-uri. N-am stat, am plecat intr-un club de jazz. Pod 16. Bine, fostul Pod 16, ca acuma nici nu mai e pod propriu-zis, masinile nu mai au ce cauta peste Bega, toate merg pe dedesupt. Dar a fost foarte frumos din partea primariei sa lase podul sa ramana un club, ca si pana acum, foarte tare. Dupa 1-2 martini-uri si o pilula de cafea e timpul sa merg acasa. Normal ca n-am sa conduc asa ca ma voi intinde pe bancheta din spate pana ajung acasa. Adica in 2 minute. Halal odihnit. Oricum, ajung imediat, ma culc, si maine.. o iau de la inceput!

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

hehe….
nice one…
sleep tight.
smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

cdnalsi -  gulp
PS: Tu esti ala cu ?Golful? ala negru?  cheese

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Hehehae, thanks synapse. qbipq - nu, nu-s eu..

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.11.07

Sunt User. M-am nascut cu nickname si parola. Locuiesc in serverele voastre. Nu stiu prea multe.

Semnătură 

My name is User. True User.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

...
mai cu viață tovarași..

locuiesc intr-o tara plina de oportunitati, de la turism la bussines…
insa ce conteaza cred eu e atitudinea fata de locul in care traiesti..
felul in care iti lipesti guma sub scaun in metrou, sau scrrrriii cu cheia pe geam sau unde mai poti zgaria…
felul in care te imbraci…
muzica pe care o asculti..
felul in care lasi locul pe care pleci sa il vizitezi, de la malul marii pana pe creasta muntilor…
felul in care stai la rand la supermarket..
felul in care conduci..
felul in care intretii relatiile cu prietenii sau oamenii din jurul tau…
felul in care astepti ...

hmmm
poate acest post nu are pre mare noima…
e doar un up la tema de casa…
poate…
poate doar instig la umanitate…
poate doar vreu sa mai reduc din tehnicitatea astui forum..
poate…
din comercialul in care s afla…
sa vaz oamenii cum gandesc…
sa citesc lucruri despre voi…
hmmm
noapte buna si
inspiratie va doresc…
smile

Semnătură 

2 din 2
2