Dap, titlu de film, un soi de film…
http://www.beforethemusicdies.com/
pentru curiosi…
Am mai scris undeva ca cei de la APPLE nu ne lasa , a cumpara muzica de pe iTunes store…
paguba lor….
dar, dar,
asist cu lacrimi in ochiul stang , cum radiourile din tara asta, si nu numai, se lasa duse de valul comercial.
Adica ce voi a spune…
intr-o sara, citeam undeva pe macuser.ro, despre un post de radio nou…
smartfm, dap, m-am bucurat.. am dat link la noi la work si toti s-au bucurat,
Atunci, din dosul unui scaun o iesit o baba stirba care o zis, bucuria nebunilor, hihi
si bine o zis,
am fost optimist si i-am dat o luna adica 30 de zile…
pana ce?
pana or sa inceapa cu stiri, reclame si jingle-uri obositoare….
hihi nu o trecut atat…
si amu poate or fi unii care or zice…
pai ce sa mananca gura lor, tre sa traiasca si ei…
sa plateste drepturi de autor si curentu la instalatie…
hehehe
dap, si iaca… nimica nu e gratis pe lumea asta….
deci sa vedem.
de cumparat muzica ce-ti place nu o poti cumpara, iar de ascultat fara sa asculti reclame si stiri extraordinare nu se poate…
hmmm
amu poate suna oleaca a topic de fandosit…
dar, va asigur ca nu consider muzica un lux.
muzica ...este cunoastere, e suferinta,e dragoste, ura si iubire, muzica e legatura intre culturi, muzica e emotie si are putere mai mare ca orice pe planeta asta, e mai mare ca politica, e mai mare ca orice religie. si nu am zis numa io…
Ma uit si privesc, ca de inteles nu pricep…
Care sunt optiunile noastre? ca sunt confuz…
Alte tari, au de exemplu biblioteci unde poti sa iti iei cd-uri acas’ si credeti-ma ai de unde alege, am stat intr-o biblioteca comunala!!! in fata unui raft cu 22.000 de cd-uri si ma uitam prostit cum prietenul meu imprumuta 10 CD-uri pentru o saptamana…
hmm. ceva pute…
de unde platesc aia drepturi de autor?
Am dat iama si am cautat cat mai multe cd-uri, care mai de care mai rare, compilatii din toate timpurile…
O tanti mai in varsta, ma privea cum cu bratele pline de cd-uri intrebam , pot sa le iau si pe astea, mi s-a raspuns.. e oki dar sa le aduc la timp si sa nu le stric.
hmmmm
deci, daca tot nu avem biblioteci de unde sa ne imprumutam muzica….
de ce nu avem 2 sau 5 posturide radio cu muzica subventionate de stat?
fiecare cu tematica lui sau cu muzica “la cerere” fara reclame obositoare si jingle-uri prost facute…
sau un magazin cu muzica virtual, cu preturi decente , nu magarii de CD-uri copiate la gramada si cu coperti scanate sau luate cu japca de pe net?
...
poate ca voci se aud in van din nou
si norii se aduna,
furtuna e din nou in satul meu
si asta nu e gluma
inca un topic din asta si ma dati afar’...