2 din 2
2
before the music dies
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

cei de la wwoz nu se supără dacă îi ajuţi

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Un interviu în ZF despre iTunes Store
http://www.zf.ro/articol_149075/ce_planuri_are_pentru_romania_i_r_i_s___compania_care_distribuie_produsele_apple.html

Concluzia: mai devreme de 2-3 ani nici nu putem spera.

Părerea mea este că doar U.E. ar putea să facă asta mai repede printr-o lege care să impună un magazin unic la nivel european.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
synapse - 06 Noiembrie 2007 11:51 PM

...., mai aflam de unele posturi.. da io, ma gandeam daca ar fi ceva sa nu fac streaming, ca de furat sau streaming e plin netu…poate ajungem si noi la iTunes Store…ceapa lor.
smile

Uite, la Jamendo, aici nu furăm, și suntem și aproape de iTunes Store.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Hai sa-ti zic o treaba. Nu muzica moare… ci cei care au profitat decade, din vanzarea de discuri,(casete surprised, cd-uri) si mai nou (termen generic) MP3-uri. E o noua forma de selectie. Cine nu se adapteaza… nu devine putred de bogat… cheese

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Am cumpărat muzică de pe 7digital.com, cu card de Bancpost, fără probleme. Multe piese sunt la 320 kbps, şi fără DRM.
Deci cine vrea să cumpere legal muzică (şi chiar şi ceva videoclipuri), are de unde—nu tre’ să aştepte după iTunes. (Sorry, Apple cheese )

[ Modificat: 26 Aprilie 2008 04:41 PM de bogdan77 ]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

De foarte multa vreme ascult un radio din iTunes GrooveSalad de la SomaFM-> chill la greu, ambient mi se potriveste de minune mai ales cand sunt la munca cu castile pe urechi si bag in ale mele. In masina nu prea ascult radio, am zis ca-s io destept si stiu ce fac si se pare ca l-am f***t, am pasat pe ceva butoane pe acolo si a intrat in modul CODE pe care nu-l am (nu nu e scris nici in cartea masinii pt ca radioul e schimbat).
Da, uite-mi placea Guerilla la inceput de mult, acum vre-o 2 ani parca, cand mai auzeai un Pink Floyd, Marillion hai si un Massive Attack, fara Rhiane Briane, Centi si alti asemenea. Se pare ca banul dicteaza si pe la ei. C`est la…

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Profit de ocazie, si intreb onorata audienta, exista in RO (EU) variante de Satellite Radio ( XM or Sirius in US)? Ori HD Radio? Daca da, care e pretul abonament lunar/anual?

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

ba baieti… cat costa inchiriatul unui server media pe un an? pai daca nu este, facem noi. luam un server cu o conexiune buna, punem toti ceva banuti si un an il platim in avans. si punem numai mp3-uri pe serverul ala, care de care mai calumea. si ascultam… :D

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă suntem o familie mare, merge ...
https://www.orda.ro/Documents/Ro/RNCP.htm

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

2 din 2
2