iPhone vs. Nokia N95 8GB
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Lol.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

http://www.youtube.com/watch?v=trsDjosYukk

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.05.07

blasfemieeeee!!!

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Antigua
Macuser din: 10.02.07

Chia blasfemie nu stiu daca e… Eu am fost repede cucerit de aspectul iPhone si am cumparat si pntru mine si pentru sotia mea. E fain. De exemplu, dimieata citesc mai uslor mailurile pe iPhone dacat sa deschid calculatorul… De asemenea stiri. Dar temperatura in Brasov (de fapt scrie Brazov) e complet aberanta. Dar iata cateva lucruri care imi placeau mai mult la sonyericsson k750i:
1. te anunta cand ti se descarca bateria. La iphone.. cucu. In schimb cu iPhone esti tentat sa te joci mult pe net. (intr-adevar senzorii de giratie si zoomarea pinch it sunt superbe, la fel ca si calitatea imaginilor). Dar asta descarca bateria repejor. Iar in standby habar n-ai daca esti pe rosu sau nu. Doar cand te suna unul si constati ca nu poti sa-i raspunzi sau, mai rau, fara avertizare il redirectioneaza ca si cum n-ai fi in retea.
2. nu mai vorbesc de foto cu iPhone… Poze multumitoare se fac doar afara pe soare si conditii meteo excelente. In rest… K750 afea si un soi de flash, zoom digital, o mie de setari… aici e in pom iPhonul. Dar e cam aiurea sa faci poze cu telefonul asa ca ar trebui sa ai o camera foto pentru poze ca lumea. Si dupa ce ca e slaba camera, cum cuplezi iPhoneul la Mac, deschide automat iPhoto precum o camera foto.
3. Cand vreau sa-l apelez pe “Stancuta Parlitu” de exemplu, trebuie sa dau scroll prin toata lista de contacts care, daca numara ca la mine aproape 400 e nasol. La K750 incepeam sa scriu S, T, A si dadeam de individ usor.
4. K750 i avea radio, infrarosu (am fost impresionat sa vad cum se intelege cu macbookul fara nici un fel de setare. Pot sa il folosesc pentru prezentari in PPT sau Key sa avansez slideuri sau sa revin la slideul anterior
5. -si asta chiar ma enerveaza- nu pot folosi iPhonul ca un memorystick. Nu poti stoca nimic direct (ciudat e ca la ipod merge), totul trece prin iTunes. Si aste mergea dom`ne pe k750.
As mai aduga si puctul 6: K750 merge dupa ce baietul mu de sub 2 ani s-a jucat cu el cam un an. Daca prinde printu iPhoneul… s-a zis cu sticla mareata.
Da tot e mai fain iPhone….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Aici era vorba de iPhone vs. Nokia N95.
Aplicatii noi pentru iPhone apar zilnic! De exemplu exista acum un “search” care te scuteste de scroll…
Repet, aplicatii pentru iPhone apar zilnic!
De aici incolo… intelege cine poate. wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucharest.ro
Macuser din: 27.02.07
mitu - 03 Noiembrie 2007 11:10 AM

3. Cand vreau sa-l apelez pe “Stancuta Parlitu” de exemplu, trebuie sa dau scroll prin toata lista de contacts care, daca numara ca la mine aproape 400 e nasol. La K750 incepeam sa scriu S, T, A si dadeam de individ usor.

Huh?!? Nu ai vazut alfabetul listat pe partea dreapta? Pur si simplu apesi S sau P dupa care dai cu scroll-ul.
Muuult mai simplu decit sa scrii STA prin tastarea 4de7-8-2.

Semnătură 

MacOS X is proof that it’s easier to make Unix pretty than it is to make Windows stable and secure.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

pai da.. si mai e si lista cu favourites smile

iPhone e un accesoriu cu stil.. nu trebuie neaparat sa aiba functii.. acuma ca sunt o gramada care zic ca frate n-are blitz camera.. astea mi se par penalitati.
vrei net? ia laptop, vrei foto? ia camera, vrei mms si 3g? ia o parlitura de sonyericcson..

cine vrea lucrurile de baza [sms, telefon, internet [vreme, maps], calculator] e multumit. ca mine.
nu ma intereseaza restul de aspecte. ca e apple? e si mai bine. se pupa cu ce am eu smile

chestia ca nu il poti folosi ca ipod disk e oarecum logica, si oarecum nu. e mai safe sa nu fie, din cauza fisierelor de sistem. cam asta ar fi singura chestie lipsa sa zicem.. fata de un ipod.. eventual si faza cu bluetooth [care se explica intr-un final - no ipod disk = no bluetooth file sharing]

toate peste toate, la c am eu nevoie, nota 9.5 din 10 [-0.2/10 - ecranu usor de zgariat si inca -0.3/10 puncte pt faza cu bluetooth]

felicitari apple pt un telefon simplu, scurt si la obiect

[ Modificat: 04 Noiembrie 2007 08:35 PM de Aetherius ]
 Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Antigua
Macuser din: 10.02.07

hai dom’ne nu va suparati pe mine ca v-am spus ca sunt fericit cu iPhoanele…. am mai carcotit si eu pe ici pe colo….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Offtopic la vanzari… ontopic aici!