Citind posturile userilor de pe forum, adesea imi pun intrebarea cati vorbesc din experienta si cati din ce vad la tv.
Mi-e greu sa cred că despre Classic sau OSX poţi vorbi altfel decît din experienţă (chiar sumară).
Liviu. - 04 Noiembrie 2007 10:17 PM
Cred ca ar fi interesant de stiut ce useri scriu de pe mac, ce useri scriu de pe pc.
Cred că asta ar fi interesant sub forma unui chestionar (să ştii cam cîţi useri reali de Mac se află ori din ce considerente există etc.), să afli oarece evoluţii, preferinţe, piaţă; dar toată treaba asta se referă doar la platforma Mac.
Asta, desigur, dacă nu te referi şi la X86 Project (deja e altă discuţie, cred).
Citind posturile userilor de pe forum, adesea imi pun intrebarea cati vorbesc din experienta si cati din ce vad la tv.
Cred ca ar fi interesant de stiut ce useri scriu de pe mac, ce useri scriu de pe pc.
Sub logoul fiecaruia, unde putem vedea locatia, member group,data de join, etc… ar fi interesant si sa vezi de unde posteaza…
Ce ziceti? Cum vi se pare ideea?
Mi se pare inutilă și încălcînd dreptul fiecăruia la intimitate. E treaba lui de unde postează, iar dacă scrie din auzitelea, se vede și se simte că dă aiurea pe taste.
Sub logoul fiecaruia, unde putem vedea locatia, member group,data de join, etc… ar fi interesant si sa vezi de unde posteaza…
Ce ziceti? Cum vi se pare ideea?
Mi se pare inutilă și încălcînd dreptul fiecăruia la intimitate. E treaba lui de unde postează, iar dacă scrie din auzitelea, se vede și se simte că dă aiurea pe taste.
Si asta incalca dreptul la intimitate?! Hai domne…