Acum esti pe Mac sau pe PC?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06

Citind posturile userilor de pe forum, adesea imi pun intrebarea cati vorbesc din experienta si cati din ce vad la tv.

Cred ca ar fi interesant de stiut ce useri scriu de pe mac, ce useri scriu de pe pc.

Sub logoul fiecaruia, unde putem vedea locatia, member group,data de join, etc… ar fi interesant si sa vezi de unde posteaza…

Ce ziceti? Cum vi se pare ideea?

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Unii intra de pe mac de la munca si de pe PC de acasa. Sau vicevesa. Ce vrei sa scrie in campul ala?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06
Liviu. - 04 Noiembrie 2007 10:17 PM

Citind posturile userilor de pe forum, adesea imi pun intrebarea cati vorbesc din experienta si cati din ce vad la tv.

Mi-e greu sa cred că despre Classic sau OSX poţi vorbi altfel decît din experienţă (chiar sumară).

Cred ca ar fi interesant de stiut ce useri scriu de pe mac, ce useri scriu de pe pc.

Cred că asta ar fi interesant sub forma unui chestionar (să ştii cam cîţi useri reali de Mac se află ori din ce considerente există etc.), să afli oarece evoluţii, preferinţe, piaţă; dar toată treaba asta se referă doar la platforma Mac.
Asta, desigur, dacă nu te referi şi la X86 Project (deja e altă discuţie, cred).

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Eu am un desktop acasa care acuma i-a revenit lu taica-miu.

Postez numai de pe MBP…

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Sub logoul fiecaruia, unde putem vedea locatia, member group,data de join, etc… ar fi interesant si sa vezi de unde posteaza…

Mi se pare inutilă și încălcînd dreptul fiecăruia la intimitate. E treaba lui de unde postează, iar dacă scrie din auzitelea, se vede și se simte că dă aiurea pe taste.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

numai de pe mac. acasa am mac si pc. pc-ul a ajuns aparat de download.

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

si de acasa si de la lucru si de pe wc apple folosesc. doar la scoala avem pc-uri dar nu le folosesc smile.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
aoleks - 05 Noiembrie 2007 12:31 AM

si de acasa si de la lucru si de pe wc apple folosesc. doar la scoala avem pc-uri dar nu le folosesc smile.

He, he, ai conditii mai bune la closet decat la scoala.  cool smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

pai normal :D!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
Cattus Thraex - 04 Noiembrie 2007 11:50 PM

Mi se pare inutilă și încălcînd dreptul fiecăruia la intimitate. E treaba lui de unde postează, iar dacă scrie din auzitelea, se vede și se simte că dă aiurea pe taste.

Si asta incalca dreptul la intimitate?! smile Hai domne…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Il incalca, se poate sa-mi fie inconfortabil atunci cand intru pe macuser de pe un PC. red face

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

e vorba ca esti macuser din inima…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca