Avand in vederea lansarea iphone-ului in europa pe 9.nov.(vineri) logic o sa iasa si un nou update de firmware;tinand cont si de faptul ca apple trebuie sa modifice tastura si caracterele pt. franta(azerty) pt. germania(caractere speciale),tastaturi qwertz/qwertzu,etc.
Cu siguranta nici acel TIF exploit nu este omis si se termina si cu asta.
Acum m-am gandit sa anunt treaba asta si pt. cei care poate nu sunt atenti,nu sunt bine informati etc. SA NU faceti un upgrade,nu de alta dar sunt o groaza care au upgradat la v.1.1.1 cand a apartut si stim cu totii unde a dus asta,acum eu sper ca lumea sa fie un pic mai interesata de acest subiect si sa se documenteze un pic.Toti cei care aveti v.1.0.2/1.1.1. nu faceti nici un upgrade inca.
De asemenea cei care ati avut un 1.0.2. si ati upgradat la 1.1.1. si ati ramas cu ele blocate,in cazul in care mai merge sa faci upgrade la ele,nu o faceti.
Cu lansarea iphone-ului se pregateste si un update si la iTunes,probabil 7.5(???) cel mai bine pt. useri de iphone,nu sariti imediat pe acest update,pt. nu se stie ce poate sa faca(probabil nimic,dar mai bine sa fim siguri)si asteptati o zi doua sa vedem ce zic cei care se ocupa cu deblocarea ifoanelor in privinta asta.
Sper ca toata lumea(cei care nu stiu,nu se pricep)sa arunce un ochi peste acest post,sa nu isi planga de mila dupa aia;am scris acest post cu cateva zile inainte lansarii update-ului,pt. ca nu care cumva,de vineri incolo,sa apara un thread 1.1.2. si posturi de genu “am facut upgrade si nu mai mere acum,ce ma fac”
[ Modificat: 11 Martie 2008 06:19 PM de Administrator ]
@Huk in primul rand,iphone-ul pt. Europa vine fie cu 1.1.1 sau 1.1.2 deja instalat pe ele,dar asta nu inseamna ca acest firmware upgrade nu o sa fie lansat si pt. restul lumii,eu asta am zis,daca cumva ma insel am sa scriu aici ca am fost prost informat
@Tudor asa ai dreptate,teoretic trebuie sa vine cu 1.1.1 in ele,dar s-a mai zis ca poate veni direct cu acest 1.1.2. cel care ofera suport pt. tasturi si caractere europene
Ca sa vezi, apple a “omis” sa repare tiff expl. cititi ultimul subpunct de aici
Nici un fel de optiune noua,doar suport pt. tastaturi,si ala pus ca nuca in perete,langa space bar,sa poti apasa pe el din greseala din cand in cand
[ Modificat: 09 Noiembrie 2007 07:22 PM de mirceahr ]