i-am dat in cap demult cu 1.1.1 , dar a ramas noul baseband de la 1.1.2 ..si practic nu am ce sa fac cu el in clipa asta decat s dau cu el de pereti )))
initial asa ziceam, dar am facut rost intre timp de secpacku de la 1.1.2 si nu a mai fost nevoie de 1.0.2.
erase de baseband, instalat curat 1.1.1, crack cu jailbreakme.com, anysim 1.1, si atat
Nu sufera de nimic decat de nesimtire,ii este lene sa caute pe forum desi sunt toate info’urile de care are nevoie si atunci posteaza acelasi lucru de ‘n ori,da-i ignore si gata
Legat de topic,am umblat pe un iphone cu ,1.1.2. si chiar gasesc incomod “globul” de langa space,am tot apasat pe el fara vreau,cei care aveti 1.1.2 nu va deranjeaza?
Dar daca ai deja 1.1.1 si rulezi virginizer pe el,nu ii poti face update-ul direct la 1.1.2 si si dupa rulezi jailbreakme?
Ce vreau sa spun de fapt,ca nu m-am exprimat cum trebuie; ai un iphone pe 1.1.1, ii dai virginize,jailbreakme,com, instalezi anysim pt. 1.1.2.,oktoprep si dupa aia update la 1.1.2, nu merge si asa?
Nu! Deblocarea se face de fapt modificind modemul de gsm din firmaware-ul respectiv , care la 1.1.2 este diferit de 1.1.1 dar neexistind un anysim care sa functioneze in 1.1.2 (inca) trebuie de fapt sa faci intii updateul la 1.1.2 in felul acesta ai updatat si modemul , ulterior facind restore la 1.1.1 poti rula anysim 1.2.1u care iti deblocheaza modemul din 1.1.2 .Apoi ca sa poti face jailbrake in 1.1.2 trbuie sa instalezi oktoprep in 1.1.1 dupa care faci updateul , jailbreak si iphoneul este deja deblocat .