2 din 6
2
Activare si unlock pentru 1.1.2. updatat de la o versiune mai veche
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Aetherius - 10 Noiembrie 2007 02:39 PM

ete ca am si eu 1.1.2 .. doar ca trebuie activat

observ o chestie. codurile gen *#301# nu merg ..

anysim-u promis pt.1.1.2 nu merge, activarea nu am reusit sa o fac.. so.. there it goes, another bricked phone.

si se pare ca nu am cum sa il readuc la 1.1.1. mai asteptam sa apara un secpack smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

uite poti sa sa ii faci downgrade,dar nu te ajuta cu mult,dar daca vrei incearca

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

i-am dat in cap demult cu 1.1.1 , dar a ramas noul baseband de la 1.1.2 ..si practic nu am ce sa fac cu el in clipa asta decat s dau cu el de pereti smile)))

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am gasit o nebunie aici :D
ma bag acuma sa vad daca merge. promit sa revin cu poze.. sau macar cu ceva scris :D

mai mult ca azi nu am transpirat nici la bac raspberry

http://www.winandmac.com/news/what-happen-when-i-upgrade-iphone-112/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

baieti SUCCES MARE!!

am downgradat baseband-ul la 1.0.2.

cautati secpack40213.bin.zip de la iphone dev team + restul “as usual” + ssh + terminal

=

revin cu detalii despre 1.1.1 wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

yep.
l-am facut cu succes dupa 1.1.2, la 1.1.1 [04.01.13_g]

multumiri sincere la iphone dev team!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

O, ce veste minunată!  grin

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

deci sa recapitulam sa vedem daca am inteles bine.
iphone 1.1.2, downgrade la 1.0.2, upgrade la 1.1.1 si apoi jailbreak?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

initial asa ziceam, dar am facut rost intre timp de secpacku de la 1.1.2 si nu a mai fost nevoie de 1.0.2.
erase de baseband, instalat curat 1.1.1, crack cu jailbreakme.com, anysim 1.1, si atat smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

E posibil sa schimbi limba meniurilor iPhone-ului? Adica nativ, caci am vazut ca sunt aplicatii care pot face asta.

Ma gandesc sa cumpar un iPhone din Germania dar nu-l vreau in germana. De asemenea, firmware-ul difera? Any ideas?

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

din cate stiu sunt versiuni localizate, insa daca schimbi limba din meniu se drege smile
daca nu vrea.. restore si gata smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Suferi de Alzheimer sau ești bâlbâit, de postezi dublu?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu sufera de nimic decat de nesimtire,ii este lene sa caute pe forum desi sunt toate info’urile de care are nevoie si atunci posteaza acelasi lucru de ‘n ori,da-i ignore si gata
Legat de topic,am umblat pe un iphone cu ,1.1.2. si chiar gasesc incomod “globul” de langa space,am tot apasat pe el fara vreau,cei care aveti 1.1.2 nu va deranjeaza?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dar daca ai deja 1.1.1 si rulezi virginizer pe el,nu ii poti face update-ul direct la 1.1.2 si si dupa rulezi jailbreakme?
Ce vreau sa spun de fapt,ca nu m-am exprimat cum trebuie; ai un iphone pe 1.1.1, ii dai virginize,jailbreakme,com, instalezi anysim pt. 1.1.2.,oktoprep si dupa aia update la 1.1.2, nu merge si asa?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Nu! Deblocarea se face de fapt modificind modemul de gsm din firmaware-ul respectiv , care la 1.1.2 este diferit de 1.1.1 dar neexistind un anysim care sa functioneze in 1.1.2 (inca) trebuie de fapt sa faci intii updateul la 1.1.2 in felul acesta ai updatat si modemul , ulterior facind restore la 1.1.1 poti rula anysim 1.2.1u care iti deblocheaza modemul din 1.1.2 .Apoi ca sa poti face jailbrake in 1.1.2 trbuie sa instalezi oktoprep in 1.1.1 dupa care faci updateul , jailbreak si iphoneul este deja deblocat .

2 din 6
2