Ai zis ca se intimpla dupa sincronizare in itunes, de aici ma face sa ma gindesc ca are mai mult legatura cu itunes dacit cu iphonele mai ales ca acesta problema a aparut si tine pe parcursul a doua firmware diferite ale iphonelui , ca la fel iti facea si in 1.1.1 si acum si in 1.1.2 in schimb acelasi itunes
habar nu am stai sa ma uit, nu cred ca am ales nimic
mda, noroc ca au altii cap sa gandeasca si pt. mine.Acum merge si tabul featured; nu era selectata nici o tara, am ales statele unite si dupa sync merge
mersi mult
incercati o aplicatie se numeste make it mine si puteti sa redenumiti numele operatorului.(si dupa ce o stergeti se pastreaza numele) o gasiti in utilities
[ Modificat: 30 Noiembrie 2007 06:45 AM de mirceahr ]
Da bai, dar ieri am aflat si eu ca Turbo SIM permite doua cartele! Adica, sa ai si vodafon si oranj in acelasi timp, iar cand suni un numar oranj, il suni de pe cartela oranj. Cool.
Fratilor, a aparut versiunea 1.3.1 de Independence!!! Deblocheaza 1.1.2 upgrade si OTB (fara sim unlock)!!! Eu i-am facut upgrade de la 1.1.1 si merge perfect. A fost chiar simplu!
dupa ce am facut update la 1.1.2 de la 1.0.2 via 1.1.1, conform instructionilor lui mirceahr, nu mai gasesc la settings -> international menu. din cate am citit ar trebui sa fie default la 1.1.2.
singura diferenta pe care am facut-o la update fata de cele scrise de mircea, a fost ca am rulat iworld inainte de anysim 1.2.1u. sa fie din cauza asta?
Daca ai 1.1.1:
- Instalezi OkoPrep for 1.1.1 din Installer;
- In iTunes, dai Shift + Update, apoi alegi fisierul downloadat anterior;
- rulezi apoi Jailbreak pt. 1.1.2
Hahaha, eu trebuia sa dau option+update pt a putea alege fisierul de 1.1.2.
Noroc ca ma mai citit, poate dadeam cu shift si imi facea update la 1.1.3…:) pfiu…
Daca ai 1.1.1:
- Instalezi OkoPrep for 1.1.1 din Installer;
- In iTunes, dai Shift + Update, apoi alegi fisierul downloadat anterior;
- rulezi apoi Jailbreak pt. 1.1.2
ce file trebuie selectat la inceput, ca sa pot incepe install.ul?