Doggy
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Am șapte, patru alb-negru ca în prima poză, trei negri, ca în a doua poză. Nu-s de rasă, mama e ciobăniță germană, tata un vecin mare și alb, niscai corcitură de carpatin. Puii îs tare frumoși și mari. Ies cîine de pază, relativ mari, nu-s de apartament.

În a doua poză se vede și mama, grijulie că i se pozează odrasla.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 06 Noiembrie 2007 05:21 AM

Am șapte, patru alb-negru ca în prima poză, trei negri, ca în a doua poză. Nu-s de rasă, mama e ciobăniță germană, tata un vecin mare și alb, niscai corcitură de carpatin. Puii îs tare frumoși și mari. Ies cîine de pază, relativ mari, nu-s de apartament.

În a doua poză se vede și mama, grijulie că i se pozează odrasla.

Nimeni? Sunt chiar frumoși, deși nu-s de rasă, dar îs suflete.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

ti-aduci aminte ce-ti spuneam referitor la animale?
nu prea mai exista iubitori de animale….lumea evita in ziua de azi obligatiile legate de animale,din comoditate probabil.
pacat,pacat…
chiar ca-s frumosi,din pacate sint “suprapopulat”,vazu-si doar :D
Numai bine!

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu ai dreptate… ai vazut citi chinuiesc animalele tinindu-le la bloc?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.10.07

discutam deja offtopic dar crede-ma ca posesor de 3 dulai si 7 pisici (la curte evident) ca tinutul animalelor la bloc nu reprezinta nici un chin pt ele.
un fotoliu cald si o masa sigura (nu mai zic de-o plimbarica de 10 min zilnic) conteaza mult mai mult decat plimbatul aiurea pe strazi,in frig,cu stomacul gol,trafic infernal si oameni rai….
sa nu ma contrazici te rog!

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
cristi_tnt - 08 Noiembrie 2007 04:20 PM

discutam deja offtopic dar crede-ma ca posesor de 3 dulai si 7 pisici (la curte evident) ca tinutul animalelor la bloc nu reprezinta nici un chin pt ele.
un fotoliu cald si o masa sigura (nu mai zic de-o plimbarica de 10 min zilnic) conteaza mult mai mult decat plimbatul aiurea pe strazi,in frig,cu stomacul gol,trafic infernal si oameni rai….
sa nu ma contrazici te rog!

Și eu sînt de acord. Acum stau la curte, aici, dar în București stăteam la bloc, cu un Irish Setter (care au nevoie de mișcare, nene) și n-am avut nici o problemă (cu excepția unor vecini moroni). Cățelușa mea la zece ani arată de trei. Totul ține de cît de responsabil e stăpînul.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.12.07

Daca mai ai cateii te pot ajuta eu cu vaccinarea lor si facutul carnetelelor de sanatate (nu platesti decat costul vaccinului). In felul acesta poate eusesti sa ii dai mai repede. Daca nu aveam acasa 11 cateii ii luam

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
cristi_tnt - 08 Noiembrie 2007 04:20 AM

ti-aduci aminte ce-ti spuneam referitor la animale?
nu prea mai exista iubitori de animale….lumea evita in ziua de azi obligatiile legate de animale,din comoditate probabil.
pacat,pacat…
chiar ca-s frumosi,din pacate sint “suprapopulat”,vazu-si doar :D
Numai bine!

+ Nu generaliza…nu vrei sa stii cat de mult nu ai dreptate. Fa un test…ia un catel cu tine mergi cu el in brate si vei vedea cata lume isi va intoarce capul dupa tine. Am avut si eu un motan dar cat timp am fost plecat in amsterdam cine a avut “grija” de el a uitat geamuk deschis la etajul 7. Eu nu muream dupa pisici dar acum ma uit altfel la ele si cand mergeam cu cutia pe strada pana ajungeam la doctor pt un vaccin ma saturam de iubitorii de animale. +

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bogdan 202 - 16 Decembrie 2007 03:19 PM

Daca mai ai cateii te pot ajuta eu cu vaccinarea lor si facutul carnetelelor de sanatate (nu platesti decat costul vaccinului). In felul acesta poate eusesti sa ii dai mai repede. Daca nu aveam acasa 11 cateii ii luam

Nu îi mai am, dar cîțiva sînt în sat. Cu vaccinarea, mulțam, pt 2-3 dintre ei, care au ajuns la cunoscuți. Numai că nu e în București, e la Titu. N-ar fi bai, dacă nu ai auto, te luăm noi. Dacă ești în domeniu, nu ne castrezi și cățeaua cea bătrînă? Pt pui, avem o ciobăniță carpatină precum și, din alți părinți, un ciobănesc carpatin, de la anu se înmulțesc ei! Ar fi veterinar în sat, e mai greu cu prinsul animalului și dus acolo, nu stă. Ideal ar fi un veterinar mobil, să facă treaba pe loc.

Semnătură