Download filme in Safari
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

cum fac sa downloadez filmuletele de pe net pe hard?

de fiecare data mi le deschide intr-o fereastra noua cu quicktime… de asta n-am putut sa vad keynote-ul lui Steve Jobs, pentru ca nu am net destul de performant

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București

click dreapta -> download linked file !?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ehe, nu e asa de simplu.
Keynote-ul lui Jobs nu poti sa-l salvezi ca atare, merge doar cu Snapz (dar asta inseamna sa ai net larg), pt ca e stream QuickTime. S-a mai discutat pe forum despre asta.
Unele filme le poti salva, chiar daca ei nu te lasa: Dai click pe film, se deschide QuickTime, dai Command-I, copiezi adresa url, inchizi QT (ca sa nu-ti consume banda), deschizi o noua fereastra in Safari, pui adresa copiata si dai Option-Enter. Se downloadeaza in folderul default al lui Safari.
Eu asa mi-am luat filmele alea bestiale High Definition.

edit: vino maine si ai filmul!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca ai QT pro dupa ce se incarca frumusel tot filmul, dai Save as…/ Save as self-contained movie.

Eu asa mi-am luat filmele alea bestiale High Definition. grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Unele merg asa, altele nu. Si decat sa astept sa se termine tot downloadul ca sa verific, mai bine fac cu copy link de la inceput. Iar keynote-ul nu merge de nici o culoare cu altceva decat captura Snapz.