tare,eu nu am incercat asta inca;si merge ok,nu?e facut pe 1.1.1. acum,nu?stiu ca a iesit un revirginizator dar era de la unii iphone elite team parca,si unii ziceau ca cei care au facut independence,iphone dev team o sa lanseze ei unu care merge cel mai bine,dar nu am mai urmarit progresul,imi poti da te rog un pm sa ma uit un pic si la acel soft;presupun ca restul tot cu independence si anysim ai facut,nu?
pai se gaseste sub forma de zip pe net, trebuie sa contina ice03.14.08.g.eep, ice03.14.08.g.fls, bbupdater, ieraser, si secpack [in functie de ce baseband are telefonul cu pricina, 3 sau 4 adik]
de facut le-am facut de pe pc.. independence se rupe la itunes 7.5. si ca baseband, le-am facut cu iunlock. e mai sigur ca anysim..
Va multumesc,asta e singurul hack pe care personal nu l-am facut,sunt si eu curios mai mult,ca nu imi fac upgrade la 1.1.1. eu personal,dar stiu pe cineva care are un iphone blocat dupa update si ma joc si eu un pic
al meu a primit tratament de iUnlock inainte de anysim si revirginizerul nu merge. am gasit insa Virginizer care ar trebui -cica- sa mearga. am un fel de retinere, totusi. a incercat cineva?
am zis ca revin dupa ce incerc sa il fac,am reusit merge ok,desi am avut batai de cap cu el,multe erori la update-ul la 1.1.1.,nu vroia sa prinda retea,youtube ramasese blocat dupa deblocare,pana la urma am reusit sa il fac;l-am facut de pe un ibook,care nu avea noua versiune de itunes,care nu mai merge cu independence,ma rog de fapt invers,independence nu mai merge cu itunes 7.5.
@.Dan eu nu stiu ce sa sfat sa iti dau,iphone-ul meu este 1.0.2.,inca nu ma bag sa il fac,nu de alta dar cand vine vorba de lucrul meu,prefer ceva sigur(un release de la cei ce au facut si independence de exemplu,nu zic ca asta nu merge,dar asa sunt eu mai bolnav;mai cauta si tu pe net vezi ce zice lumea;sunt forumuri dedicate acestui subiect,cred ca le stii si tu.
Da eu , l-am virginizat pe al meu ,a fost 1.0.2 deblocat cu unlock dupa ce incercasem cu anysim si imi dadea erori. Acum are 1.1.1 si a fost deblocat cu ultimul anysim. Daca aveti installer-ul verificati ca a aparut astazi un soft de virginizare “The Virginizer” il gasiti la “Recent Packages” . Banuiesc ca este acelasi lucru ce am folosit si eu dar probabil nu mai trebuie folosit terminalul.
Nu, nu a fost sters este greseala mea ca am uitat sa va spun ca intii trebuie sa adaugati o sursa “i.unlock.no” , deci click pe Installer dupa ce isi face refresh la surse apasati ultimul buton din dreapata jos “sources” apoi butonul din dreapata sus “edit” dupa care stinga sus “add” si in fereastra care apare treceti acesta sursa de mai sus “http://i.unlock.no” dupa asta o sa apara in installer si un director care se numeste “unlocking” pe linga “games”, “sistem” si restul . Acolo o sa gasiti si acest “The Virginizer” pe linga altele “Anysim” etc
[ Modificat: 08 Noiembrie 2007 06:03 AM de sorin ]
Asa e,acum l-am vazut si eu;suna bine,nu iti trebuie decat sa-l instalezi si dupa aia poti face upgrade-ul;sa vad acum cand apare si independence pt. itunes 7.5 si poate il fac si eu,sa vad ce zic si de noul updatate,mersi mult sorin
Dar nu mai ai nevoie de independence dupa ce faci update-ul la 1.1.1 ca sa activezi , jailbroke si unlock de fapt nici macar de calculator nu mai este nevoie se poate si fara, ba mai mult chiar au updatat acum appsnap-ul (installer-ul ) si nu mai este nevoie nici macar sa insatlezi BSD subsystem ca sa iti mearga aplicatiile pe care le instalezi prin installer. Uite poti citi aici despre asta : http://www.tuaw.com/2007/11/07/instant-iphone-jailbreak-site-offers-many-new-features/