Recuperare date de pe hard busit
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

folosesc in momentul asta Data Rescue II . precizez ca discul nu este vazut nici sub windows, nici sub osx.. probleme cu mbr-ul cel mai probabil [ca deh.. boot camp si experimentele mele :D]

de recuperat recupereaza in mare parte, insa scanarea dureaza MULT. cel putin la 500 gb cam 23 de ore.. dar macar stii o treaba.. smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Dacă ai probleme cu MBR poţi încerca pe Windows cu Easy Recovery de la Ontrack. Da, scanarea şi recuperarea durează MUUUULT. E recomandabil să ai un UPS, să nu paţi altă surpriză!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

am terminat deja. 350 gb de muzica, filme, documente si poze. proportia de recovery a fost de 99% smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai avut noroc ca nu l-ai gidilat mult inainte wink
dupa ce reformatezi discul, ruleaza inca odata data rescue ...

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
dacuBurebista - 07 Noiembrie 2007 05:46 PM

ai avut noroc ca nu l-ai gidilat mult inainte wink
dupa ce reformatezi discul, ruleaza inca odata data rescue ...

O sa ai niste rezultate INTERESANTE. Grantez si eu pentru ele

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.11.07

O solutie mai rapida si buna era sa refaci partitiile (doar tabelele), cu 3 partitii a durat 5 secunde smile . Si nu a trebuit sa iau toate datele pe rand, deoarece ele sunt acolo deja.
Este adevarat am folosit solutia asta dupa 8h de recuperat fisiere, cu zeci de softuri, fara succes.  Uitati rezultatul celor multe h de nervi : http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk , pentru viitori nefericiti care vor avea probleme.

‹‹ ClamXav      Utilitare diverse ››