Baaaaaai… Acu’ te-ai trezit? A făcut soacră-mea curățenie în troacele mele și mi-a aruncat mai tot. Când am ajuns eu acasă deja trecuseră gunoierii și-i dăduseră cu săru-mâna că mi-a aruncat și o imprimantă HP DJ aproape nouă. A zis că a auzit ea la mine că nu mai merge și a făcut o fapta bună: a aruncat-o. Inutil să-i explic ei că doar cartușele erau uscate… Mă rog. Mă uit ce-a mai rămas și revin mâine. Acum am găsit: 2 CD-ROM (1 x NoName + 1 x LG 52x), 2 fețe CD-ROM și 2 Floppy.
Este bine sambata sau duminica dar cu un tel inainte sa ma adun de pe drumuri. Licenta de Win95 se extinde la rutinele de dos inglobate in win
Astept tel!
MaC - monitorul “îmbăiat” a zis electronistul meu că sunt șanse de reparare, Hawk - cu mare placere - il voi pune la athlon-ul lui Judge si voi instala Edubuntu pe el (am incercat astăzi să-l pun pe un Celeron la 500 cu 128mb ram și nu zburdă deloc. Vrea minim 384Mb mama lui de legionar) Eugeniu - deocamdată nu am pe ce să il pun. Dacă donează cineva și o placă veche care ar suporta așa ceva, îți zic. Steji - bune.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Ok, pai avind in vedere ca sintem vecini de servicii (birouri, joburi, munci… cum vrei tu… ) sa-mi zici cum vrei sa facem…
poate plec intr-o pauza si ti-l aduc cu zamfirica…
am o placa video matrox pe pci + o placa de baza intel si procesor P1 de 133mhz, daca le vrei sa mi zici si un monitor dell de 17 nefunctional, nustiu ce are ( mi a fost ln sa l car pana la reparatii)
Daca ajuta, desi ma indoiesc… -> CPU AMD 5x86 PR133, 8MB RAM EDO, placa de baza SiS… 3xPCI, 3xISA, 2xIDE… cooler. Kick ass in DOS. [dar mai trebuie case, video, hard]
Din lipsă de timp liber, nu merge “povestea” așa de repede pe cât mi-aș fi dorit. 2 PC-uri sunt gata si le dau sapt viitoare.
Are cineva uitate prin bibliotecă și nefolosite niște cărți în limba română de GWBASIC și LOGO ? (alte limbaje mai simple pentu copii de școală generală (specială) nu am găsit să instalez pe PC-uri)
Bre, 2^n scuze. M-am luat cu problemele de serviciu si cu fie-mea si am uitat de promisiune. Zi cand si unde ne videm si-ti dau marfa promisa. In rest, ma apuc sa scormon prin debara si-ti aduc ce mai gasesc.