Eve Online - Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Pentru pasionati… a aparut, in cele din urma, si pe Mac. Eu l-am incercat odata si, dupa 2 ore de tutorial, m-am plictisit. smile

http://www.eve-online.com/download/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

... si acum l-ai pasat la noi? :D

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, poate se prinde de vreunul. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

esti tare daca ai rezistat 2 ore,am un amic care il joaca,si m-am uitat si eu un pic la el,si cu uitatul am ramas;initial chiar am vrut sa il pun si,nu stiam daca imi merge eu am macbook,iar amicul asta al meu mbp,mai bine ca nu m-am obosit sa vad daca merge sau nu pe macbook

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, mi s-a parut mult prea greu pentru a il invata… nu e bine sa fie atat de lung un tutorial pentru ca iti taie gustul… plus ca dupa ce am terminat in cele din urma cu invatatul, am intrat intr-un spatiu care arata groaznic. Acum am vazut ca au lucrat mult la grafica in ultima versiune (si cea pt Mac).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Dragii mei, a-ti auzit vreun zvon pe undeva prin adancurile internetului [caci eu am cautat si n-am gasit] de posibilitatea de a rula cumva EVE si pe un PPC? Se pare ca codul jocului este neschimbat ca si cel de Windows insa cei de la CCP au licentiat tehnologie [nu retin numele firmei] si practic jocul este intr-un wrapper ce-l face compatibil cu Macintels. Stiind acest lucru, oare este chiar imposibil sa fie rulat si pe un PPC?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.03.08

Eu nu am auzit de asa ceva…

Semnătură 

Incercare de Preluare curs valutar |  Avem Auto de vanzare