probleme cu adobe premiere cs3
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.10.07

se da:
- un iMac intel core2duo 2ghz, 2 giga ddram , hdd 160 g s-ata2, video 128mb ddram3
- un kit original de adobe premiere cs3
Se instaleaza kitul pe iMac , totul e ok,fac captura si incep editarea.Incep sa bag cateva clipuri in timeline,pe trackul audio2 mai bag niste sunete,mai bag si un titlu si…...CRAPA.
Sageata mousului se transforma in cerculetul de incarcare si asa moare,deschid activity monitor si acolo apare un mare no responding.
Ce-i de facut? Am zis ca poate kitul original de cs3 nu e bun,am folosit torrentul si am tras kit crackuit si l-am instalat,la fel…crapa.
E iMacul meu cu probleme? S-au mai lovit si altii de problema asta?Poate trebuiesc date anumite setari?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
iulianb - 08 Noiembrie 2007 12:56 AM

......CRAPA.
.........

Incearca sa deschizi f multe aplicatii si sa lucrezi de exemplu in PHTSP (ceva cu care sa ocupi memoria) vezi daca crapa si asa aplicatia in care lucrezi. Ideea e ca am avut problema asta, dar nu cu un singur program ci cu diverse si faza era cat se poate de random. Daca o unitate de pe placa de ram e busita atunci cand programul are treaba sa o acceseze si nu poate “se supara si crapa” Unele-mi dadeau Not Responding (similar cazului de fata) Altele pur si simplu se inchideau de la sine cu un mesaj de eroare.
Am rulat un test de memorii (care daca-l rulezi din OS s-ar putea sa fie irelevant, la mine a depistat buba) si am vazut ca am ceva bube la memorii. Le-am schimbat si gata. mere si in ziua de azi.
Unele buguri fizice se comporta ciudat… la modul ca uneori merg memoriile alteori (de regula cand e lumea mai frumoasa) fac probleme.

Sper sa nu fie asta de vina….

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Ai făcut Software Update?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Gattopardo - 08 Noiembrie 2007 01:35 AM

Ai făcut Software Update?

da,normal,si dupa instalare am dar si repair disck

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

l-ai lasat un timp mai mare? poate ca proceseaza mai greu ceva…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
dacuBurebista - 08 Noiembrie 2007 04:46 AM

l-ai lasat un timp mai mare? poate ca proceseaza mai greu ceva…

l-am lasat si 2 ore,am zis ca poate poate,dar degeaba.
As vrea sa stiu de la cei care au iMac ca al meu si s-au jucat cu premiere cs3 daca au avut probleme,daca nu,inseamna ca buba e din hardware, acum sa vad daca-i dau de cap.Din experienta mac-userilor cu experienta,ce poate carapa la un imac, rami,placa video?
Ciudat e ca in imovie,photosop se misca superbine,nu am probleme,am un aparat digital si fac numai raw-uri, le invart in photoshop f bine.Problema apare numai la premiere cs3.Nu stiu ce sa cred

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

probabil ca ramul e de acelasi tip - altfel ai avea probleme si in photoshop…
poate e de la fisierele pe care le importi? crapa in aceeasi secventa?
incearca se resalvezi fisierul la care se blocheaza…

nu-ti da nici un mesaj de eroare?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Chiar, uita-te si in Console, poate identifici cauza acolo.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
altero - 08 Noiembrie 2007 10:22 PM

Chiar, uita-te si in Console, poate identifici cauza acolo.

da,iMacul nu are nimic, am dat jos leopardul si am pus numai windows sp2, am instalat adobe premiere cs3 si merge de rupe,superstabil si rapid. Incep sa cred ca premiere cs3 pt mac este o gluma proasta.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iulianb - 16 Noiembrie 2007 11:25 AM

da,iMacul nu are nimic, am dat jos leopardul si am pus numai windows sp2

Înainte de a instala Leopard, trebuia să te informezi dacă programele cu care lucrezi sunt compatibile cu Mac OS 10.5. Ai fi aflat astfel că aplicațiile video de la Adobe NU sunt 100% compatibile cu Leopard.

http://www.adobe.com/support/products/pdfs/leopardsupport.pdf

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 25.11.07

ma intereseaza cum sa fac o captura de calitate maxima ? eu fac asta in prezent dar pe PC. nu stiu ce dispozitiv sa folosesc pt Apple pt a realiza o captura de maxima calitate.
multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
vanzari - 25 Noiembrie 2007 06:06 PM

ma intereseaza cum sa fac o captura de calitate maxima ? eu fac asta in prezent dar pe PC. nu stiu ce dispozitiv sa folosesc pt Apple pt a realiza o captura de maxima calitate.
multumesc.

Și nu puteai să întrebi asta într-un topic nou, preacuviosule?
Hă, hă, captură de calitate pe PC!