2 din 2
2
quark 7
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

q nici odata nu va putea importa documente cum importa indd. de exemplu notel de subsol. nemai vormind de transformarea fontului in curbe. q este mult in urma indd. si asa cu noua versiune. multe chestii au fost preluate din indd cs 2. eu personal nu voi migra spre q.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.11.05
szhoul - 18 Octombrie 2005 03:08 PM

daca ar reusi idd ss deschida fisiere de quark macar de la 5 in sus nu 4…ar fi ceva, in acelasi timp sa pastreze fisierul intreg!

Exista un plugins de indd cu care reusesti sa deschizi fisiere de quark inclusiv v 6.5. II zice “Q2ID QuarkXPress ® to Adobe® InDesign® ” si il gasesti la http://www.markzware.com. Incearca-l sa vezi cum iti place.

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

tu l-ai incercat? grin

uite ce zice, tot acolo: Conversion isn’t perfect - The manufacturers of Desktop Publishing applications have their own, unique methods of text rendering. Therefore, text flow will not be 100%. Depending on the use of custom kerning, tracking, leading, etc., more or less rework may be required, but some rework will always be required.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.11.05
dacuBurebista - 15 Martie 2006 03:53 PM

tu l-ai incercat? grin

uite ce zice, tot acolo: Conversion isn’t perfect - The manufacturers of Desktop Publishing applications have their own, unique methods of text rendering. Therefore, text flow will not be 100%. Depending on the use of custom kerning, tracking, leading, etc., more or less rework may be required, but some rework will always be required.

Nu l-am incercat grin  (inca),  dar ce ai copiat tu de pe pagina lor cred ca era de l-a sine inteles ca nu transforma 100 % 1:1.
Decat nimic ... din doua rele alegi raul mai mic…nu? smile

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

da, asa e- dar cind vrei sa ajuti pe cineva, spune-i ceva ce știi

uite, mie mi-a mers mai bine cu metoda (băbească) qxp 6 -> qxp 5 ->qxp 4 ->indesign, decît cu demoul ala q2id

a fost vorba de o revistă în quark. 36 de pagini, imagini și text, în unele locuri cu text aliniat la un path

acuma, că nu a mers bine că ăla e un demo, sau că ei deja spun pe pagina lor ce e mai sus, nu știu / fapt e că

la ceea ce am reușit eu să obțin în indesign, a trebuit să mai aranjez textul care curgea pe lîngă path (uneori venea prea aproape), în rest a fost ok

oricum, topicul era de quark 7 wink

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

eu propun sa si schimbam: quark 7 si indd CS3?

2 din 2
2

calcul suprafete ››