De unde cumpar ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Vreau sa imi schimb hd din macbook pro-ul meu care este un fujitsu de 160 GB 5400 RPM cu un hitachi travelstar 7K200 de 200 GB 7200 RPM , si nu stiu de unde sa il cumpar pe acesta din urma . Daca aveti vreun sfat mi-ar fi foarte util . Multumesc . Si inca ceva ! As dori ca hardul actual sa il transform intr-un hard portabil asa ca inca o data daca stiti sau aveti vreo carcasa de care sinteti multumit si arata bine spuneti-mi si mie cum o cheama si de unde sa o cumpar

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Ai putea să dai un telefon la emag.ro. Produsul nu figurează online, dar cred că ei îl pot comanda – cu termen de livrare de vreo două săptămâni.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sorin - 08 Noiembrie 2007 07:33 AM

Vreau sa imi schimb hd din macbook pro-ul meu care este un fujitsu de 160 GB 5400 RPM cu un hitachi travelstar 7K200 de 200 GB 7200 RPM , si nu stiu de unde sa il cumpar pe acesta din urma . Daca aveti vreun sfat mi-ar fi foarte util . Multumesc . Si inca ceva ! As dori ca hardul actual sa il transform intr-un hard portabil asa ca inca o data daca stiti sau aveti vreo carcasa de care sinteti multumit si arata bine spuneti-mi si mie cum o cheama si de unde sa o cumpar

Ai grijă de garanție: dacă vei cotrobăi în mădularele mac-ului, pierzi garanția. Dacă mai e în garanție, nu faci ceva înțelept. Dacă nu mai e în granție, da, merge, deși - dacă discul e bun - ar fi mai bine să-l lași acolo și să iei un disc extern.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.12.05
Gattopardo - 08 Noiembrie 2007 07:41 AM

Ai putea să dai un telefon la emag.ro. Produsul nu figurează online, dar cred că ei îl pot comanda – cu termen de livrare de vreo două săptămâni.

Aveti grija cu eMagarul! Sigur n-ati vrea sa ajungeti la “service-ul” lor cu ceva in garantie.
Sau sa primiti direct ceva defect dupa ce ati dat o caruta de bani, ori sa vi se schimbe un produs
defect cu unul si mai si, incat sa va para rau ca nu l-ati pastrat pe-ala cu defectul mai mic.
Toti de-acolo sunt de o amabilitate iesita din comun pana iti iau banul, iar apoi isi arata adevarata
fata: incompetenta si lipsa totala de respect fata de clienti.
Vorba aia: pe afara-i frumos vopsit gardu’ si-nauntru…nu-i leopardu’, ca ala arata bine smile

Imi cer scuze pentru off-topic si fata de eventualii useri care lucreaza acolo si nu se incadreaza in
descrierea de mai sus, dar poate ajuta pe cineva care nu cunoaste situatia sa evite multi nervi,
benzina consumata si timp pierdut aiurea pe la tejghelele lor.

[ Modificat: 08 Noiembrie 2007 03:19 PM de digital_me ]
 Semnătură 

HP 100lx: MS-DOS 5.0; SIEMENS NIXDORF PCD-3NSX: MS-DOS 5.0
VTech HELIO: VT-OS; HP Jornada 540: WM 2000; DELL AXIM X51v: WM 6.1
Edimax BR6104KP 1+2: MIPSEL Linux
WYSE Winterm 5150SE 1: FreeNAS; WYSE Winterm 5150SE 2: WYSE Linux
HP ePC s10 MS-DOS 6.22: SIMH PDP-8 + OS/8 / TSS-8
PC Pentium D 930 Windows XP SP3: Ch. 11 + RT-11, Charon VAX + OpenVMS 7.3 / ULTRIX 4.5
PC C2Q Q9650 Windows XP SP3: Ch. AXP + OpenVMS 8.4 / Digital Unix 3.2G / Tru64 Unix 5.1B-6
Powermac G4 MDD 9.2.2 / 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
digital_me - 08 Noiembrie 2007 03:16 PM

Aveti grija cu eMagarul! Sigur n-ati vrea sa ajungeti la “service-ul” lor cu ceva in garantie.
Sau sa primiti direct ceva defect dupa ce ati dat o caruta de bani, ori sa vi se schimbe un produs
defect cu unul si mai si, incat sa va para rau ca nu l-ati pastrat pe-ala cu defectul mai mic.
Toti de-acolo sunt de o amabilitate iesita din comun pana iti iau banul, iar apoi isi arata adevarata
Vorba aia: pe afara-i frumos vopsit gardu’ si-nauntru…nu-i leopardu’, ca ala arata bine smile

Imi cer scuze pentru off-topic si fata de eventualii useri care lucreaza acolo si nu se incadreaza in
descrierea de mai sus, dar poate ajuta pe cineva care nu cunoaste situatia sa evite multi nervi,

Probabil grăiești din proprie experiență. Din păcate, mulți au un asemenea comportament, fiind lipsiți de orice cooperare, chiar dacă le sugerezi ce ar trebui făcut, simplu și ieftin.
O atenționare ca asta e bună.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sau sa primiti direct ceva defect dupa ce ati dat o caruta de bani, ori sa vi se schimbe un produs defect cu unul si mai si, incat sa va para rau ca nu l-ati pastrat pe-ala cu defectul mai mic.

Imi cer scuze pentru off-topic si fata de eventualii useri care lucreaza acolo si nu se incadreaza in descrierea de mai sus, dar poate ajuta pe cineva care nu cunoaste situatia sa evite multi nervi, benzina consumata si timp pierdut aiurea pe la tejghelele lor.

Atenționările de genul acesta sunt binevenite, din punctul meu de vedere.

Încă ceva: dacă vrei, de exemplu, să cumperi un monitor de la ei pentru că are un preț bun, poți să-l cumperi fără grijă, fiindcă garanția e acoperită de reprezentanța producătorului.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

am cumparat de vre-o 7 ori de la emag…
poate am io noroc? smile poate au fost produsele bune?
cert e ca am economisit timp

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.12.05
dacuBurebista - 08 Noiembrie 2007 06:43 PM

am cumparat de vre-o 7 ori de la emag…
poate am io noroc? smile poate au fost produsele bune?
cert e ca am economisit timp

cu siguranta esti norocos smile
spre deosebire de altii…

depinde si ce fel de produse ai cumparat. cu produsele din gama PC n-am
avut nici eu mari probleme, insa la foto…

Semnătură 

HP 100lx: MS-DOS 5.0; SIEMENS NIXDORF PCD-3NSX: MS-DOS 5.0
VTech HELIO: VT-OS; HP Jornada 540: WM 2000; DELL AXIM X51v: WM 6.1
Edimax BR6104KP 1+2: MIPSEL Linux
WYSE Winterm 5150SE 1: FreeNAS; WYSE Winterm 5150SE 2: WYSE Linux
HP ePC s10 MS-DOS 6.22: SIMH PDP-8 + OS/8 / TSS-8
PC Pentium D 930 Windows XP SP3: Ch. 11 + RT-11, Charon VAX + OpenVMS 7.3 / ULTRIX 4.5
PC C2Q Q9650 Windows XP SP3: Ch. AXP + OpenVMS 8.4 / Digital Unix 3.2G / Tru64 Unix 5.1B-6
Powermac G4 MDD 9.2.2 / 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

ADEVARAT

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
Cattus Thraex - 08 Noiembrie 2007 01:11 PM
sorin - 08 Noiembrie 2007 07:33 AM

Ai grijă de garanție: dacă vei cotrobăi în mădularele mac-ului, pierzi garanția. Dacă mai e în garanție, nu faci ceva înțelept. Dacă nu mai e în granție, da, merge, deși - dacă discul e bun - ar fi mai bine să-l lași acolo și să iei un disc extern.

Din cate stiu nu se pierde garantia daca schimbi hdd si memoria la macbook,eu asa am facut,parca scrie si in cartuliile cu care vine mac-ul.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu se pierde garanţia.