iScroll
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

A apărut o nouă versiune a foarte utilului iScroll, destinat modelelor de PB și ibook produse înainte de 2005. Acum e compatibil și cu Leo, instalabil de la 10.3.9 încoace. iScroll rezolvă atît scrollu cît și chestiunea cu două degete pt trackpad-urile mac-urilor modele ante-2005.
Îl recomand călduros tuturor celor care au pb-uri și ibook-uri produse înainte de 2005

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/26123

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

iScroll e misto, dar eu folosesc SideTrack: tap functioneaza ca un click / dublu click, dai cu deș‘tu pe latura dreapta - face scroll vertical, dai pe latura de jos - face scroll orizontal. Mai mult nu-mi trebuie.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 08 Noiembrie 2007 03:49 PM

iScroll e misto, dar eu folosesc SideTrack: tap functioneaza ca un click / dublu click, dai cu deș‘tu pe latura dreapta - face scroll vertical, dai pe latura de jos - face scroll orizontal. Mai mult nu-mi trebuie.

Parcă l-am testat și pe ăsta, dar - tot parcă - am rămas la iScroll. Acuma, oricum, nu mai am pe ce să le testez. Scrie ceva despre iScroll v. SideTrack.

P.S. Din ce sicrie la prezentare, SideTrack este pentru mac-urile model nou, nu pt cele model ante 2005. S-ar putea ca pe mac-urile ante-2005 nici să nu meargă. Sau merge? L-ai folosit cu acel PB al tău?

[ Modificat: 08 Noiembrie 2007 04:08 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Il folosesc de cand am aflat de el pe PBul meu, care e sigur ante-2005.

Nu mai tin minte exact, dar parca am renuntat la iScroll pentru ca halea mai multe resurse decat SideTrack.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

si mie-mi place mai mult sidetrack
cind esti obisnuit cu mouse, e dificil uneori cu degetu’