In Primavara am trimis un iBook Clamshell gri unui membru acest forumului si am cerut cu pachetul cu tot 282,20 Euro. L-a primit OK, mi-a mai scris un timp dar acum cateva luni n-am pimit nici o veste de el si mi se pare ca n-a platit. Locuieste in Dej, jud. Cluj.
In Decembrie am in gand sa ma duc la politie aici in Austria. Am si o asigurare de drept si eventual imi iau un avocat, ce-i acoperit de asigurarea mea. E valabila in toata UE.
Daca un membru acestui forum locuieste in apropriere ii rog mult sa se duca la adresa lui Ovidiu sa vada ce s-a intamplat.
sunt si alte intrebari la fel de arzatoare.
ai trimis pachetul, dar el ce pachet ti-a trimis?
adresa lui Ovidiu? care Ovidiu, care adresa?
poate s-o fi luat de mana cu Elodia si deasta nu ti-a mai scris. de fapt ce ti-ar mai fi scris daca ati incheiat afacerea?
Nu vreau sa public adresa lui Ovidiu aici. In Mai i-am trimis laptopul, l-a primit OK - asa mi-a confirmat - dar pana acum n-a platit si nu raspunde la mailuri si scrisori normale. Am aflat ca e in Germania acum. De asta rog pe cineva sa se duca la adresa sa vada in fata locului ce s-a intamplat, poate sa fie si bolnav si la spital.
Nu ma duc la banca in fiecare zi sa ma uit daca a sosit suma.
Hai sa nu-l incurcam pe deceanu. De unde sa stie el ce-i cu Elodia asta de la noi? (una care a disparut)
deceanu, din formularea ta reiese ca nu esti sigur daca ai primit sau nu banii. Stiu ca vorbesti foarte bine romaneste, dar poate ca aici te-ai incurcat.
Daca nu a platit, sa-i fie rusine! Noi nu putem decat sa-l injuram si sa-l tinem minte. Tu insa pune politia pe urmele lui.
Tin minte povestea asta, cand i-ai trimis Clamshell-ul, tin minte si ca ti-a raspuns fericit cand l-a primit.
Poate mai citeste forumul asta si isi aduce aminte sa si plateasca.
Succes.
silvestro2in1@yahoo.com - 08 Noiembrie 2007 06:47 PM
o fi vreo neintelegere pe undeva
totusi poate pune si el copia dupa chitanta de la banca…ca sa-si spele reputatia
Din păcate, mai sînt pe acest forum care au mai uitat să plătească. Din 800 lei, încă mai aștept 400 de la un flăcău din Tîrgoviște. Cred că se făcu anul de cînd trebuia să-i dea.
Îs oameni și oameni, îs oameni și jmekări preste tot… Probabil se freacă pe mîini că „mi-a tras-o”.
Din fericire am primit de la un membru acestui forum materiale interesante. Le-am printat; mai am cules toate maiurile si scrisori si le-am fotocopiat, am facut un dosar. Din fericire am pastrat toate chitantele.
Am scris lui Ovidiu un mesaj personal. Astept raspuns o saptamana-doua si pe urma ma duc la politie si la asigurarea mea.
Din fericire am primit de la un membru acestui forum materiale interesante. Le-am printat; mai am cules toate maiurile si scrisori si le-am fotocopiat, am facut un dosar. Din fericire am pastrat toate chitantele.
Am scris lui Ovidiu un mesaj personal. Astept raspuns o saptamana-doua si pe urma ma duc la politie si la asigurarea mea.
Desi suma e mica totusi trebuie facut ceva.
Multe salutari,
Christian
Și uite așe, din vorbă-n vorbă, ajungem, într-un fel, din nou la Roma. Frumos…
Nu vreau sa ma bag ca musca in lapte dar tin sa te anunt ca “clientul” tau a intrat azi pe forum si am observat ca nu a dat nici un reply de aparare la threadul tau cea ce il transforma intrun simplu infractor ar fii bine sa postezi macar username depe forum (daca nu se clarifica situatia intro saptamana) sa se stie cu cine sa nu se incurce lumea cand e vorba de vanzarii.
Catre adminii: Poate un stickey ceva in sectiunea vanzarii care figureaza ca “lista neagra” a tzepariilor ???