1 din 4
1
N-a platit!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Dragi prieteni!

In Primavara am trimis un iBook Clamshell gri unui membru acest forumului si am cerut cu pachetul cu tot 282,20 Euro. L-a primit OK, mi-a mai scris un timp dar acum cateva luni n-am pimit nici o veste de el si mi se pare ca n-a platit. Locuieste in Dej, jud. Cluj.

In Decembrie am in gand sa ma duc la politie aici in Austria. Am si o asigurare de drept si eventual imi iau un avocat, ce-i acoperit de asigurarea mea. E valabila in toata UE.

Daca un membru acestui forum locuieste in apropriere ii rog mult sa se duca la adresa lui Ovidiu sa vada ce s-a intamplat.

Pe curand,
Christian din Austria

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
deceanu - 08 Noiembrie 2007 03:59 PM

si mi se pare ca n-a platit

?!?!?!?!?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sunt si alte intrebari la fel de arzatoare.
ai trimis pachetul, dar el ce pachet ti-a trimis?
adresa lui Ovidiu? care Ovidiu, care adresa?
poate s-o fi luat de mana cu Elodia si deasta nu ti-a mai scris. de fapt ce ti-ar mai fi scris daca ati incheiat afacerea?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Nu vreau sa public adresa lui Ovidiu aici. In Mai i-am trimis laptopul, l-a primit OK - asa mi-a confirmat - dar pana acum n-a platit si nu raspunde la mailuri si scrisori normale. Am aflat ca e in Germania acum. De asta rog pe cineva sa se duca la adresa sa vada in fata locului ce s-a intamplat, poate sa fie si bolnav si la spital.

Nu ma duc la banca in fiecare zi sa ma uit daca a sosit suma.

Numai bine,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hai sa nu-l incurcam pe deceanu. De unde sa stie el ce-i cu Elodia asta de la noi? (una care a disparut)

deceanu, din formularea ta reiese ca nu esti sigur daca ai primit sau nu banii. Stiu ca vorbesti foarte bine romaneste, dar poate ca aici te-ai incurcat.
Daca nu a platit, sa-i fie rusine! Noi nu putem decat sa-l injuram si sa-l tinem minte. Tu insa pune politia pe urmele lui.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Draga Altero,

asa o sa fac. Cand am timp vorbesc cu asigurarea daca n-am primit banii peste doua saptamani. Ovidiu mi se parea cinstit.

Poate e cineva din Dej care poate sa mearga la adresa lui?

Al tau,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tin minte povestea asta, cand i-ai trimis Clamshell-ul, tin minte si ca ti-a raspuns fericit cand l-a primit.
Poate mai citeste forumul asta si isi aduce aminte sa si plateasca.
Succes.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai inteleg ca au trecut cateva luni si tu nu esti sigur daca ai primti banii. nu inteleg cum vine asta dar nu poti sa iei un extras de cont?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

o fi vreo neintelegere pe undeva
totusi poate pune si el copia dupa chitanta de la banca…ca sa-si spele reputatia

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
silvestro2in1@yahoo.com - 08 Noiembrie 2007 06:47 PM

o fi vreo neintelegere pe undeva
totusi poate pune si el copia dupa chitanta de la banca…ca sa-si spele reputatia

Din păcate, mai sînt pe acest forum care au mai uitat să plătească. Din 800 lei, încă mai aștept 400 de la un flăcău din Tîrgoviște. Cred că se făcu anul de cînd trebuia să-i dea.
Îs oameni și oameni, îs oameni și jmekări preste tot… Probabil se freacă pe mîini că „mi-a tras-o”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Dragi prieteni!

Din fericire am primit de la un membru acestui forum materiale interesante. Le-am printat; mai am cules toate maiurile si scrisori si le-am fotocopiat, am facut un dosar. Din fericire am pastrat toate chitantele.

Am scris lui Ovidiu un mesaj personal. Astept raspuns o saptamana-doua si pe urma ma duc la politie si la asigurarea mea.  grin

Desi suma e mica totusi trebuie facut ceva.

Multe salutari,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
deceanu - 09 Noiembrie 2007 01:13 AM

Dragi prieteni!

Din fericire am primit de la un membru acestui forum materiale interesante. Le-am printat; mai am cules toate maiurile si scrisori si le-am fotocopiat, am facut un dosar. Din fericire am pastrat toate chitantele.

Am scris lui Ovidiu un mesaj personal. Astept raspuns o saptamana-doua si pe urma ma duc la politie si la asigurarea mea.  grin

Desi suma e mica totusi trebuie facut ceva.

Multe salutari,
Christian

Și uite așe, din vorbă-n vorbă, ajungem, într-un fel, din nou la Roma. Frumos…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cum o sa rezolve politia si asigurarea problema ta?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
.ral:cr - 09 Noiembrie 2007 01:28 AM

cum o sa rezolve politia si asigurarea problema ta?

Cum sa nu? Acum suntem toti in UE si sunt asigurat pentru aceste cazuri. Il da in judecata in Cluj. Atat.

Cu mult drag,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Nu vreau sa ma bag ca musca in lapte dar tin sa te anunt ca “clientul” tau a intrat azi pe forum si am observat ca nu a dat nici un reply de aparare la threadul tau cea ce il transforma intrun simplu infractor ar fii bine sa postezi macar username depe forum (daca nu se clarifica situatia intro saptamana) sa se stie cu cine sa nu se incurce lumea cand e vorba de vanzarii.

Catre adminii: Poate un stickey ceva in sectiunea vanzarii care figureaza ca “lista neagra” a tzepariilor   ???

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Nu numai username-ul ar trebui să se publice (se poate modifica): și numele, și locația.

1 din 4
1