3 din 4
3
N-a platit!
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Da, am dovada ca am trimis pachetul, cu adresa mea si a lui. Si bonul de la posta. Am si dovada ca a primit pachetul. Am e-mailurile lui. Nu e problema. Am fotocopiat totul si il trimit avocatului e la asugrare daca e cazul. Am si un martor care stie ca a primit laptopul si l-a vandut cu 300 Euro.

La afaceri niciodata n-ai siguranta.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

nu se astepta nenea sa se faca caz pentru o suma mica. acuma s-a belit si se va sterge la cap cu un dosar penal smile. ce tare :D!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Orice efort de genul ăsta, deși poate părea insignifiant, descurajeajă escrocheriile. Hai Deceanu!  cool smile

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
aoleks - 10 Noiembrie 2007 02:43 AM

nu se astepta nenea sa se faca caz pentru o suma mica. acuma s-a belit si se va sterge la cap cu un dosar penal smile. ce tare :D!

Partea tristă în toată chestiunea asta este că acel flăcău, cine o fi, s-a frecat inițial pe mîini, zicîndu-și șmecheros: l-am păcălit pe austriac! Uite, prostu, îmi trimite macu pe încredere, ce-ar fi să nu-i mai dau banii? Și așa și făcu…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu pricep de ce nu putem ști și noi numele acestei mândreți de flăcău.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

iti dai seama ca nu mai apare pe aici. de ce nu ai cerut un avans? frate, frate, branza e pe bani…nasoala faza

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

N-ai de unde să știi că nu mai apare. Cred că a cerut avans, problema e că s-a ales doar cu avansul. Fază de [cenzurat], nimic original / surprinzător. Singurul lucru frumos e dosarul penal.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Sindromul “italia” e prezent peste tot. Uite, eu nu aș schimba prezența pe acest forum nici măcar pentru o mie de euro.

[ Modificat: 10 Noiembrie 2007 05:42 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06

Si daca s-ar face o lista neagra, pe forum, nu vad ce i-ar impiedica pe cei rau intentionati sa nu aiba mereu alta identitate. Ca vorb-aia, adrese de mail, poti avea ... slava Domnului… Adrese IP ... iarasi nu-i problema (servici, acasa, scoala,friends,etc).

Dar ma intreb o chestie…. cand se va duce austriacu’ nostru la politie.. ce-o sa scrie in declaratie… ‘mi se pare ca nu mi-a platit’? Asta mi s-a parut tare faza….

Din cate stiu eu, exista si varianta ramburs, cu posibilitatea de verificare a coletului.

Parerea mea, ca nu trebuie tolerat, ci mers pana in panzele albe. Pt 300 Euro, poate merita un dosar penal, ce zici Ovidiu?

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRank
Jr. Member

Dragi prieteni!

Sa stiti ca Ovidiu mi-a scris ieri un mail trist: are tot feluri de probleme si nu are bani. I-am raspuns ca nu-mi trebuie banii neaparat acum, eventual plateste in Ianuarie. Cred ca totul e OK. Astept. E un act crestin, nu? Daca nu plateste deschid un nou thread atunci si ma duc la politie in mod sigur si iau masori juridice.

Multumit,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

du-te omule la politie… cum adica nu are bani? dar cand a vb cu tine avea? du-te la politie acum cand inca nu e prea tarziu wink

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Of, deceanule… Dar pana acum de ce nu ti-a spus ca are probleme? Primul lucru pe care trebuia el sa-l faca era sa te roage sa-l mai amani cu banii.
Ma rog, tu stii mai bine. Chiar te rog sa ne spui cum s-a rezolvat.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

Mai astept pana in Ianuarie. Am rabdare. Bineinteles va dau veste cum s-a rezolvat.

Noi Austrieci avem o alta mentalitate: Ne e prea lene sa ne certam, numai cand e strict necesar. Dar cand va fi cazul iau masori.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07
deceanu - 10 Noiembrie 2007 08:51 PM

Mai astept pana in Ianuarie. Am rabdare. Bineinteles va dau veste cum s-a rezolvat.

Noi Austrieci avem o alta mentalitate: Ne e prea lene sa ne certam, numai cand e strict necesar. Dar cand va fi cazul iau masori.

Aceasta inseamna si toleranta.  Problema este ce tolerezi si cit timp tolerezi. Sa dea Dumnezeu sa se incheie onorabil toata aceasta poveste (in definitiv, o experienta suficient de negativa cu cineva din “tribul” romanesc). Personal doresc sa aud vesti bune, Christian!

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

nu prea e de penal pe leagea romana. cel mult ar putea fi incadrat la inselaciune, dar greu. de obicei politia evita sa se bage pe de-astea, afirmand ca este vorba de neexecutarea unei contraprestatii pe un contract civil. then again, eu nu sunt penalist…

iar daca e un contract civil, devine amuzant sa ne gandim ce lege e aplicabila. in lipsa unei stipulatii scrise exprese, se aplica 105/1992, caz in care legea aplicabila este cea austriaca, intrucat este legea prestatiei caracteristice in contract (intrucat Deceanu e cel care a instrainat obiectul).

si, cine stie, poate pe legea austriaca e de penal…

3 din 4
3