OK.Instalatia de traducere simultana are cateva componente:
-modulatorul de infrarosu,2 pupitre pt traducere,1 sau 2 radiatori de infrarosu dupa caz(pt 50 casti intr-un mediu in care nu e lumina naturala e suficient unul singur)-150 de euro fara tva
-cabina traducere simultana in care vor sta traducatorii pt a fi izolati fonic de zgomotul din sala si a nu fi auziti de cei din sala-60 euro fara tva
-si ajungem la casti si receptori care costa 2 euro fara tva per bucata
Un pachet pentru ce ai tu nevoie altero te va costa 260 euro fara tva/zi.De unde ai inteles tu ca te va costa 2000 de euro nu stiu.Astea sunt preturi valabile in Bucuresti.Pentru deplasari in afara Bucurestiului se platesc 0,35 eurocenti/km si diurna pentru 2 tehnicieni.
Multumesc pentru informatii. (Chiar ma gandisem la un moment dat sa facem un loc in care sa spuna fiecare cu ce se ocupa, ca sa stim la cine sa apelam in caz de nevoie. Dar nu cred ca ar spune multi)
Treaba e ca eu o sa am nevoie o data in Arad si inca o data prin Voievodina. Adica mi-e si frica sa adun kilometri si cazarea pentru tehnicieni. Pretul de cam 2000 l-am aflat de la o firma din Timisoara (ma rog, prin cineva, care nu era prea sigur). Insa treaba e ca ar fi superb sa mearga cu BT: laptoape sunt pe toate drumurile, iar cativa pumni de casti le bagi prin buzunare, nu te intreaba gorobetii pe la vama si le ai cand e nevoie, fara fire, cabine, tehnicieni.
Insa vorbim daca nu gasesc alta solutie.