Application in Dock (Leopard)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

O mică șmecherie pentru a permite Leopardului afișarea programelor din Applications în Dock, așa cum o face Tiger. Citiți și descărcați de aici

Nu e cea mai elegantă soluție, dar pentru cei care nu vor să mai vadă Stacks, e o opțiune.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

mie imi place Stacks cu un mic amendament si anume ma enerveaza ca imi tot lasa icoanele aplicatiilor, a download-urilor in dock etc si nu imi mentine icoana celor 3 fisiere Aplication, Downloads si Documents.
  Solutia gasita de mine a fost sa imi fac un shorcut la fiecare din cele trei stacks-uri si pun respectivele shortcuturi in Stacks-ul corespunzator fiecarui shorcut, adica Application shortcut in Application stacks s.a.m.d. Apoi am selectat sa imi ordoneze dupa Kind si rezultatul: am o icoana de shortcut in dock (cu insemnele reprezentative pe ea) care se deschide/comporta ca un stacks

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb