Windows XP pe iMac Intel Based
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.11.07

Am o problema cu driveri pentru macul meu, care actual ruleaza pe Windows XP Professional.
El a rulat normal pe MacOS, dar cand am bagat BootCamp-ul pe el, ca sa pot sa bag Windows-ul, am uitat sa imi fac CD-ul cu driverii pe care BootCamp ar fii trebuit sa mi-l faca.
Nu am driverul de sunet si nu stiu cum sa fac rost de el, asa ca am apelat la forumul acesta.
Am iMac:
Monitor: 17”
Procesor: Intel Pentium DualCore 2,0Ghz
Placa Video: ATi Radeon x1600 128ram
HardDriver: 150Gb

Restul componentelor, nu le stiu pe dinafara, si acum nu scriu de la el.
Chiar am nevoie de driverul de sunet. Rog pe cine are configuratie asemanatoare, si are CD-ul cu drivere creat de BootCamp, sa imi dea un PM sau sa posteze aici.
Sau daca nu, cine il are pur si simplu sa mi-l trimita la email-ul: .

As fii foarte recunoscator!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Mergi în Applications / Utilities și deschide Boot Camp Assistant (în Mac OS X). În meniul lui găsești opțiunea de scriere a unui CD cu drivere. Ai posibilitatea, de asemenea, să salvezi driverele într-un folder, pe care să-l copiezi pe un memory stick. Apoi bootează în Windows și instalează-le.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.11.07

Daca mai aveam MacOS era bine. Dar l-am formatat.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Folosești numai Windows pe iMac?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

OK, se pare că pe CD-ul pe care îl face Boot Camp există toate driverele, nu numai cele pentru un anume Mac. Dacă afli ce placă de sunet ai, probabil că îți pot trimite driverul prin e-mail. Altfel trebuie să ne întâlnim sau să-ți trimit CD-ul prin poștă (dacă nu ești în București). Dă-mi un PM să vedem cum facem.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
zuzu Nebunu - 09 Noiembrie 2007 07:14 AM

Daca mai aveam MacOS era bine. Dar l-am formatat.

Ești tare: ți-ai luat mac ca să pui Windows și dup-aia să ștergi MAC OS X. Nu era mai ieftin un clon uzual, la jumate preț?
Îți trebuie, cel mai simplu, un DVD cu Leopard (include și driverele pt XP și Vista) sau să-ți dea cineva un CD cu driverele. Dacă ești cuminte, poate fac și gestul ăsta.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.12.07

Ești tare: ți-ai luat mac ca să pui Windows și dup-aia să ștergi MAC OS X. Nu era mai ieftin un clon uzual, la jumate preț?
Îți trebuie, cel mai simplu, un DVD cu Leopard (include și driverele pt XP și Vista) sau să-ți dea cineva un CD cu driverele. Dacă ești cuminte, poate fac și gestul ăsta.

salut
Sunt cam in aceiasi situatie, am intrat in posesia unui mac si nu are decat windows pe el, ma poate ajuta cineva cu imaginea acelui cd cu drivere???
Multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sigur ca da…
uite aici; http://www.apple.ro/ro_/apple/wheretobuy/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.12.07
dacuBurebista - 13 Decembrie 2007 08:07 PM

sigur ca da…
uite aici; http://www.apple.ro/ro_/apple/wheretobuy/

Mersi, dar probabil nu m-am facut eu prea bine inteles…ma intereseaza cd-ul cu drivere facut cu boot camp daca il are cineva.