2 din 2
2
inceput…..
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
smileyzulu - 09 Noiembrie 2007 09:11 PM

de 2 zile, am un macbook 2.16GHz Intel Core 2 Duo, cu Mac OS X v. 10.4 “Tiger…..am citit ce trebuie sa fac cu bateria..o fac..ce urmeaza????

astept sfaturi smile....multumesc….

ma intereseaza cum pot sterge (dezinstala ) un program….ce nu trebuie sa sterg din sistem…etc…

Față de ce ți pune sistemul, vizitează versiontracker.com și macupdate.com, ai destule aplicații free care îți vor face viața mai ușoară
- VLC - pt filme
- iBackup pt ceea ce zice că face
- MainMenu pt optimizări de sistem, unii preferă Onyx
- etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06
smileyzulu - 09 Noiembrie 2007 09:11 PM

de 2 zile, am un macbook 2.16GHz Intel Core 2 Duo, cu Mac OS X v. 10.4 “Tiger…..am citit ce trebuie sa fac cu bateria..o fac..ce urmeaza????

astept sfaturi smile....multumesc….

...

Nu te supara dar tu ce faci de obicei cu un calculator?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.11.07

hey, nu vreau sa intru intr-o polemica tampita…..nu am lucrat nicioadata pe apple….si,tot ce am vrut au fost niste informatii de inceput…..atat…chill….nu trebuie sa raspunzi, daca nu stii ce…..ok?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

ce polemica tampita prevezi tu aici? te-a si te-am intrebat la ce-l folosesti. iar eu am dedus ca daca nu stii ce aplicatii iti trebuie clar nu-l folosesti pentru lucru.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu stiu de ce te-ai ofuscat tu…era pt beosro

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Haideti mai… lasati omul sa intrebe ce are de intrebat.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 27.05.06

Si intrebarea mea era normala fara nici un fel de misto in ea. Intreaba clar ce anume doresti sa faci pe Mac si toata lumea va incerca cu placere sa te indrume cum stie mai bine.
Ex: Vreau sa vad filme DivX cu subtitrare; Cum vad un PC cu Win in retea; Cum instalez imprimanta; Ce sa folosesc pt. backup; Pot folosi fisierele create cu MS Office in Win; si d-alea d-alea…

Dar tu ai spus ca ai facut ce trebuie facut cu bateria (????). Ma abtin sa incep niste glumitze ca sa nu te superi si doresc sa stii ca esti binevenit printre macuseri!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 

inainte sa-l folosesc…am inceput sa citesc forumul asta
si, am citit sfaturile voastre legate de baterie….si, le-am urmat….folosesc laptopul pt office…in acest moment….bineinteles ca vad si filem…nu vreau subtitrere…cel putin nu din engleza…ascult si muzica….si, daca poti sau puteti sa-mi dati sfaturi, vreau un tutorial despre ableton.
multumesc

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 

scuze pt greselile de ortografie….am folosit un laptop toshiba, care avea tastatura in franceza…..si, mai incurc tastele….oricum…cu fiecare zi ce trece, imi place Macbook-ul si MacOs tot mai mult…atat de simplu, fata de windows…..de asta v-am cerut si sfaturi….am crezut ca este ceva ce trebuie sa stiu neaparat….ca sa nu-l foot..pardon my french…

2 din 2
2