driverele ptr windows xp le am pus pe BOOT CAMP 1.4 fara probleme dar pe LEOPARD nu gasesc cum sa fac diskul cu drivere ? ma poate ajuta cineva ??
THX
După ce insalezi Windows, vîri tot dvd-ul cu Leopard! Le include acolo, Boot Camp de pe Leo nu mai arde niciun CD, cel puțin deocamdată. S-ar putea ca aducerea la zi să se poată face direct din Windows prin software update (pus de Apple, desigur).
asta e leopardul de la mine? daca da, nu stiu care ar putea fi cauza. e pur si simplu un dvd complet cu leopard, asa cum e el in starea lui originala. din moment insa ce ai reusit sa instalezi tot sistemul (complet, banuiesc), nu cred ca dvd-ul are vreo problema asa ca mai sapa. nu stiu cum sa te ajut mai incolo.
Am patit acelasi lucru ca si tine, leo nu-mi instala driverele si cum mie nu-mi merg DVD-uri DL ( am instalatat leo de pe o partitie externa) m-am blocat.
Ce-am facut: am gasit un CD cu drivere facut candva de Boot Camp beta si am instalat driverele de pe acel CD.
Daca ai acces la un mac cu Tiger asta ar putea fi solutia.
Daca nu, ma uit acum la CD , are 307 megi, hai sa gasim o solutie sa ti-l dau cumva, un ftp, un iDisk ceva.
PM ca s-o facem cumva.
Dc scot MACDRIVE nu mi vede DVD ul cu LEO , asa ca m am lasat pagubas si am dat de pe torenti BOOT CAMP 2 windows drivers si am scapat
SUNT DEZAMAGIT complet de LEO, multe programe nu merg sau fac prostii.
Pai nu e vina lui Leo ca inca nu sunt softuri compatibile. O sa apara.
E ca si cum ai avea o naveta spatiala, dar ai da-o la fiare vechi ca nu merge cu benzina fara plumb.
Dc scot MACDRIVE nu mi vede DVD ul cu LEO , asa ca m am lasat pagubas si am dat de pe torenti BOOT CAMP 2 windows drivers si am scapat
SUNT DEZAMAGIT complet de LEO, multe programe nu merg sau fac prostii.
THX.
Evident, multe programe încă nu sînt optimizate pt Leo, altele sînt încă de dinainte să apară oficial, de pe vremea testelor. Așa a fost și cu tiger, a durat vreo șase luni bune pînă s-a adus totul la zi pt noul sistem.
Treaba cu DVD-ul Leo nu o pot verifica deocamdată, încă nu l-am folosit efectiv să pună driverele după instalare Windows.
Acuma, ce suparare poate fi daca e un Leo de pripas? Dupa ce ca toata lumea spune ca sint bube, ca versiunile de pe net sint asa cum sint, se infige omul si - pac - o instalare! Cine-i vinovat? Capitane, nu ti-a ajuns cite greseli ai facut la prima instalare? Te supara Tigrul? Era musai sa instalezi leo? Nu puteai astepta versiunea .1 sau .2?
Hm, daca vor oamenii sa fie testeri pe pielea lor!