2 din 3
2
mp4 + sub —> DVD
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

da cu dvd player pe hdd mi-a mers tocmai deasta nu inteleg…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai inseamna ca nu arzi bine. Nu stiu Liquid-ul, dar sigur iese bine cu Toast sau Burn-ul din Finder.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bobocbbb - 04 Ianuarie 2008 02:04 AM

da cu dvd player pe hdd mi-a mers tocmai deasta nu inteleg…

Păi s-a împotmolit la LiquidCD. E bunicică aplicația, dar nu la chestii rafinate. Mie mi-a ratat un disc boot de sistem, cred că dă rateuri și la DVD video. Dacă zici că VLC deschide folderu, dar cu LiquidCD nu a ieșit cum trebuie, buba e acolo.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cu liquid cd nu e prima data cand am probleme….mi-a facut de atatea ori dar aici nu mi-a dat nici o eroare si credeam ca totul e ok…inseamna ca arderea nu se face bine pe dvd.
sa incerc cu disk utility?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
bobocbbb - 04 Ianuarie 2008 04:44 AM

cu liquid cd nu e prima data cand am probleme….mi-a facut de atatea ori dar aici nu mi-a dat nici o eroare si credeam ca totul e ok…inseamna ca arderea nu se face bine pe dvd.
sa incerc cu disk utility?

Păi DU nu arde video DVD, face doar copii de discuri și/sau de imagini, restaurează partiții și/sau imagini și formatează discuri. Pt ce vrei tu trebe Toast.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Incearca Burn sau Firestarter!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

e clar e de la liquid cd,am facut si niste divx-uri ca am un dvd care citeste si divx si sunetul e in fara cu mult la un film si imaginea se vede cu pauza foarte prost….e 100% de la liquid ce,nu arde bine dvd-urile…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu parca tin minte ca am ars un DVD video cu Finderul. Taraste folderele si arde; mare lucru daca strici un DVD…
Asta daca n-ai Toast.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu am toast si chiar incepusem sa ma intreb daca isi merita banii,am stricat multe cd-uri si acum cateva dvd-uri cu liquid cd…toast 8 merge bine cu leopard-u?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

uite ca nu toate aplicatiile free au compatibilitate 100%....
o fi ocupind toast ceva loc pe hard, dar parca e mai bine sa nu ai probleme smile

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai am cam inceput sa cred ca merita banii smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator

merge bine pe leo.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

atunci am rez si problema asta smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Atentie! Toast 8.0.3! Nu mai jos, sa nu aveti surprize.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

celelalte mai jos de 8.0.3 au probleme in leopard?
cred ca trebuia sa mai astept cu leopard-ul sincer de cand am upgradat numai probleme am avut,drivere pt imprimanta nu sunt gata de la lexmark,unele programe nu mai merg in leopard….dar asta e smile
si zici ca versiunile mai vechi de toast au probleme?

Semnătură 

2 din 3
2