da cu dvd player pe hdd mi-a mers tocmai deasta nu inteleg…
Păi s-a împotmolit la LiquidCD. E bunicică aplicația, dar nu la chestii rafinate. Mie mi-a ratat un disc boot de sistem, cred că dă rateuri și la DVD video. Dacă zici că VLC deschide folderu, dar cu LiquidCD nu a ieșit cum trebuie, buba e acolo.
cu liquid cd nu e prima data cand am probleme….mi-a facut de atatea ori dar aici nu mi-a dat nici o eroare si credeam ca totul e ok…inseamna ca arderea nu se face bine pe dvd.
sa incerc cu disk utility?
cu liquid cd nu e prima data cand am probleme….mi-a facut de atatea ori dar aici nu mi-a dat nici o eroare si credeam ca totul e ok…inseamna ca arderea nu se face bine pe dvd.
sa incerc cu disk utility?
Păi DU nu arde video DVD, face doar copii de discuri și/sau de imagini, restaurează partiții și/sau imagini și formatează discuri. Pt ce vrei tu trebe Toast.
e clar e de la liquid cd,am facut si niste divx-uri ca am un dvd care citeste si divx si sunetul e in fara cu mult la un film si imaginea se vede cu pauza foarte prost….e 100% de la liquid ce,nu arde bine dvd-urile…
nu am toast si chiar incepusem sa ma intreb daca isi merita banii,am stricat multe cd-uri si acum cateva dvd-uri cu liquid cd…toast 8 merge bine cu leopard-u?
celelalte mai jos de 8.0.3 au probleme in leopard?
cred ca trebuia sa mai astept cu leopard-ul sincer de cand am upgradat numai probleme am avut,drivere pt imprimanta nu sunt gata de la lexmark,unele programe nu mai merg in leopard….dar asta e
si zici ca versiunile mai vechi de toast au probleme?