Muzica pe Iphone ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 03.11.07

De cateva zile ma straduiesc sa aflu raspunsul la urmatoarea intrebare : Cum adaugi muzica pe Iphone ? Stiu ca prin Itunes dar va trebui sa cumpar toata muzica pe care o vreau de pe Itunes sau pot sa adaug muzica de pe PCul meu fara sa o cumpar ? Cred ca stiti la ce ma refer ... Am cautat pe net cateva zile insa nu am gasit nimic . Inca nu mi-am luat Iphone insa decembrie se aproprie cu pasi repezi :D .
Va multumesc ,
Razvan

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

E la fel si in OS X si in Windows.

In iTunes = File > Add to Library…

Si iti adaugi muzica (mp3-urile) de pe HDD-ul tau, dupa care pur si simplu le drag’n'drop pe iPhone-ul tau! E exact ca la iPod…

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Nu am avut Ipod pana acum . Iti multumesc pentru informatii . E bine de stiut ca nu o sa trebuiasca sa cumpar toata muzica pe care o voi uploada in Iphone .

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Cu placere. Chiar ar fi fost culmea din partea lui Apple sa faca asa o schema. Plus ca sunt multe tari unde nu este Music Store.. Adica au doar 22. Si normal ca Romania nu-i pe lista…

Anyways, sper sa te descurci, si sa-l folosesti sanatos.. Pentru mine e mai lunga asteptarea.. Ianuarie-februarie :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Multumesc . Sper sa-l folosesti si tu cu placere . Problema la Iphoneuri e ca nu gasesti informatii concrete . Toata lumea isi da cu presupusul pe diferite forumuri . De exemplu , faza cu zgariatul ecranului : Eu o sa am acasa protectia pentru ecran inainte de a primii Iphoneul smile) . Doar asa ... ca sa fiu sigur . Ar trebui sa faca un sistem de operare la fel de personalizabil ca Symbian . Asa creeaza doar confuzie ... Dar asta e doar parerea mea raspberry .

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Oricum, peste o luna jumate cica o sa dea Apple drumu la SDK si atunci oricum n-o sa mai fie problema de jailbrake, unlock si toate schemele astea de judo wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Asta ar fi chiar interesant . Iphoneul se aproprie putin de evolutia PSPului insa acesta sper sa se indrepte spre o directie mai buna decat PSPul (SDK) . Ma gandeam daca aceste telefoane deblocate pot suferi si modificari hardware in urma deblocarii .

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.10.07

Ca sa nu mai deschid un topic separat: cum pot sterge melodiile de pe iPhone?
Nu stiu ce am facut ca nu le mai vad in iTunes Library, insa ele mai apar in iPhone.

later edit: am gasit in help. :-|

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07
cdnalsi - 11 Noiembrie 2007 07:15 AM

E la fel si in OS X si in Windows.

In iTunes = File > Add to Library…

Si iti adaugi muzica (mp3-urile) de pe HDD-ul tau, dupa care pur si simplu le drag’n'drop pe iPhone-ul tau! E exact ca la iPod…

NU!

Pe iPhone transferul de muzica se face pe baza de syncronizare de playlist in tabul iphone tot in itunes. Pur si simplu bifezi liste sau melodii care vrei sa fie synced cu telefonul…. la fel se face si stergerea melodiilor (debifare lista/melodia)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Ok am inteles smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Hmm interesant, eu am avut impresia ca poti si drag and drop…

Semnătură