Ajutati-ma sa deblochez telefonul
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.11.07

Aseara am incercat sa instalez appinstaller. A fost cea mai proasta hotarare din ultima vreme, dar acum nu mai pot reveni asupra acelei decizii. Dec trecut la treaba. Dupa ce descarca firmware 1.0.2, il copiaza pe telefon si dupa aceea da o eroare “bootstrap failde see console log”. Nu reusesc sa trec mai departe asa ca incerc sa fac din itune restore la frimware 1.0.2. Reusesc dar acum telefonul imi cere sa il activez. Mentionez ca acum imi indica ca am firmware 1.0.2 si cred ca telefonul este jailed. Ce fac de acum incolo? Cum reusesc sa il activez si sa il folosesc la intreaga capacitate din nou. Mentionez ca nu am cartela originala de la at&t.

Multumesc pentru ajutor

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

http://modmyifone.com/wiki/index.php/Main_Page

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.10.06

asta am patit si eu aseara smile
cu diferenta ca eu n-am ajuns sa-i fac update

vroiam sa stiu daca ai reusit

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.03.06

poate spun o prostie si ma bag ca ... in ... dar poate iti da unul de pe forum cartela at&t provizoriu. sau fiecare telefon e locked si merge doar cu un singur sim? ar fi paranoia maxima din partea apple/at&t

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Justin - 11 Noiembrie 2007 06:08 PM

Aseara am incercat sa instalez appinstaller. A fost cea mai proasta hotarare din ultima vreme, dar acum nu mai pot reveni asupra acelei decizii. Dec trecut la treaba. Dupa ce descarca firmware 1.0.2, il copiaza pe telefon si dupa aceea da o eroare “bootstrap failde see console log”. Nu reusesc sa trec mai departe asa ca incerc sa fac din itune restore la frimware 1.0.2. Reusesc dar acum telefonul imi cere sa il activez. Mentionez ca acum imi indica ca am firmware 1.0.2 si cred ca telefonul este jailed. Ce fac de acum incolo? Cum reusesc sa il activez si sa il folosesc la intreaga capacitate din nou. Mentionez ca nu am cartela originala de la at&t.

Multumesc pentru ajutor

cauta PACAY pt 1.0.2 . activeaza de asemenea si youtube wink

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Nu va trebuie nicidecum cartela de AT&T pentru a face ceea ce vreti voi.