.avi blocheaca iMovie HD la import.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Am filmat niste mici filmulete cu un Canon Poweshot 3G. Si mi le da in format .AVI.

Daca incerc sa le import in iMovie HD (sau doar sa le rulez cu Quick Time), imi da eroare, senchid programele. In VLC le ruleaza, totusi eu trebuie sa editez ceva pe ele. Multe .avi-uri fac astfel. Sunt convins ca e ceva problema cunoscuta, am cautat cat am putut, acum intreb si gata. Care-i treaba? smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

nu este văzut ca “aparat de filmat” bagă orice cameră video prin firewire sau usb și ai să-i vezi și ultimul firmware… filme cu aparate foto este ca un anus contra naturii! scuză-mă, dar așa este.

incearcă să deschizi imovie si apoi sa conectezi camera cu cardul aferent și sa faci “captura de imagine ” prin imovie… poate merge. POATE, poate nu…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Le convertesti cu QuickTime pro sau instalezi Perian 1.0.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

am avut aceeasi problema cu fisiere avi,am rezolvat cu ffmpeg,conversia adica…

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Haris, câteodată se întâmplă să primesc filme de la alţii, .avi-uri fac probleme. E vorba de filmuleţe, de pus pe youtube, de astea, de blog, deci de aia mai folosesc şi eu camere compacte, ca tot studentu’.

Iaru şi Cristi: Iaca să vedeţi. Am încercat deocamdată cu FFmpegX, că zis-a Cristi că a mers. Când am convertit în .mov mi-a schimbat dimensiunile, mai exact mi l-a lăţit. Apoi m-am dumirit că pot umbla la setări etc. Deci mulţam.

Acum întrebare cu subînţeles: Zice acilea că-i shareware şi că, dacă dau 15 dolari (pe care, sincer, i-aş da, nu e o problemă), îmi dispare mesaju’ de notice că tre’ să-l plătesc… sau pot folosi gratis. Astea-s două opţiuni sau îmi taie macaroana în curând? Că nu zice că câteva utilizări ş.a. Şi mesaju’ de notice nu mă deranjează în mod special. smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sunt baieti buni, te lasa si fara sa platesti. Dar isi merita banii aia.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Ăştia-s exact tipul de oameni la care-aş da ăia 15 dolărei. smile Voi lua salariul şi voi face întocmai. Că bonuri nu cre’că acceptă. smile

[ Modificat: 13 Noiembrie 2007 11:08 PM de dariusg ]