Melodii ascultate la speakerul Iphoneului ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 03.11.07

Salutare ,
Azi am avut ocazia sa ascult muzica pe un iphone insa la speaker si calitatea mi s-a parut foarte proasta hmmm . As vrea sa imi spuneti daca acel iphone avea o problema sau aceasta este calitatea generala a sunetelor pentru toate Iphoneurile .  big surprise
Va multumesc .  wink

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

iPhone, ca si ipodul, este o scula cu care poti asculta muzica la casti. Daca vrei sa asculti la boxe, cumperi un cablu adaptor.
Cu castile lui se aude foarte bine, te asigur! Si nici nu deranjezi lumea din jur.
Pe speaker insa vad ca asculta multa lume, e o moda noua la tineri (de o anumita etnie mai ales). Vad mereu pe strada/la chiosc/pizzerie etc.
Jur ca daca vad pe strada un iPod cu manele pe speaker il scap de chin. Si pe stapan il spanzur. smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Nu intentionez sa ascult muzica la difuzor insa sunetul acestui Iphone avea un harjait care dadea impresia de defect . Asa se intampla la toate ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Da! Difuzorul mic al iPhone-ului nu este construit pentru asa ceva. Cel mult pentru sunetele de apel, care se aud si alea cum se aud.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Ok multumesc pentru informatii .

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

de-a dreptul jenant speakerul de la iphone,nici soneria nu se aude cum trebuie iar la melodii ca sa se auda cat de cat decent,adica incet oricum dar fara distorsiuni trebuie sa setezi din meniu bass mai mic,e o opriune acolo.
la casti se aude insa bestial.

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Cam aiurea…. Insa daca stau bine sa ma gandeasc nu ascult nici o data muzica la difuzor si tocmai din aceasta cauza nu o sa ma razgandesc . Mai sunt si alte dezavantaje despre care ar trebui sa stiu ?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

1.1.1. Se aude mai rau la difuzor decat 1.0.2 pentru cae dat prea tare default.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu cred ca depinde de asteptari: mie mi se pare ca se aude foarte bine la speaker, dar fiind faptul ca e atat de mic. Pai un difuzor de dimensiunile alea n-are cum sa se auda mai bine!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Am avut un nokia 3250 inainte si se auzea foarte bine insa l-am vandut si acum astept Iphoneul . Sunetul de la Iphone nici nu se aproprie de sunetul 3250-ului la difuzor .

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Va incumetati?

http://www.engadget.com/2008/01/18/iphone-speaker-too-quiet-stab-it-with-needles/

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

E uite asta nu o sa fac cu nici un difuzor. Sa-l intep cu buna stiinta…. NO WAY.
Si mie spekerul mi se pare ok. Intr-adevar nu ascult muzica la el. A ba nu am uitat. S-a defectat radioul la Smartul prietenei mele si pana la Focsani Iphonele a facut atmosfera unpic mai placuta in masina. In rest. No way.

“Jur ca daca vad pe strada un iPod cu manele pe speaker il scap de chin. Si pe stapan il spanzur.” Same here

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

greenlighter: iti dau pm cu nr meu de telefon? in caz de aceasta intalnire ma chemi si pe mine? am niste idei de tortura de ramai masca LOL

Semnătură 

just !