2 din 3
2
28 ianuarie - cum fu?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
AlexBuga - 29 Ianuarie 2006 10:16 PM

eu ma gandeam la ceva cu 30 de pagini (maxim… ca e mult de munca) si diferiti colaboratori care sa acopere anumite sectiuni.

Apropo de profit. Eu i-am zis lui Cattus pe privat… am putea sa punem o opiune de “Order Prints” cum fac cei de la Apple, cu plata ramburs in care sa includem o cotizatie de 15-20% din pretul printarii.

30 pag pare cam mult dar, mă rog, hai să vedem. Fă un layout și alege rubricile sau propune-le. Nr de pagini, cvum zicea Tudor, nu e așa de important, ci ritmul. Dacă te decizi la un ritm lunar, eu zic că 16 pag e suficient.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Mi-a venit o chestie interesanta in timp ce vorbeam cu Tudor pe tema asta:

Fac un layout de revista in Pages, apoi fiecare sectiune (Hardware, Troubleshooting, ... ) o export sub forma de template.

Fiecare reprezentant al fiecarei sectiuni isi va primi templatele, si in fiecare luna va introduce in ele datele adunate. Apoi voi face eu centralizarea datelor, si in felul asta ne miscam super bine si organizat. Ce ziceti ?

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AlexBuga - 29 Ianuarie 2006 11:57 PM

Mi-a venit o chestie interesanta in timp ce vorbeam cu Tudor pe tema asta:

Fac un layout de revista in Pages, apoi fiecare sectiune (Hardware, Troubleshooting, ... ) o export sub forma de template.

Fiecare reprezentant al fiecarei sectiuni isi va primi templatele, si in fiecare luna va introduce in ele datele adunate. Apoi voi face eu centralizarea datelor, si in felul asta ne miscam super bine si organizat. Ce ziceti ?

works for me, go ahead

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si te-ai gandit la sectiuni? ca sa stiu daca te pot ajuta cu ceva…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

o sa ma gandesc la niste sectiuni care ar fi interesante.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu va pot ajuta cu o aplicatie flash care sa fie revista si sa o poti rasfoi cu mana.
nu e mai practic decat un pdf, da asa sa fie.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Text să fie - că oameni care să ne ajute cu aranjatul lui în pagină sunt destui pe aici smile

8-10 pagini ajung - nu o sa avem cu ce le umple - si mai bine sa ramana material ca sa scoatem numere noi constant. Daca vedem că îi apucă pe toți scrisul - e PDF - facem mai multe pagini ca e simplu smile

Mea culpa ca nu am adus (cum am zis) etichetele + marker-ul sa ne punem nickname-urile in piept sa putem discuta mai bine. În mintea mea a ramas ca Alxx a zis ca aduce insignele de la intalnirea nr. 1 - dar el nu a venit deloc :(

Laptopul meu a fost un PB 520c
cpu: 68LC040 25 Mhz
ram: 28 Mb
hdd: 230 Mb
ecran: 640x480@256 colors
+ 2 adaptoare farallon phonenet cu care i-am transferat lui Nagy pe PB-ul său 3400 multe joace vechi smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 30 Ianuarie 2006 05:02 AM

Text să fie - că oameni care să ne ajute cu aranjatul lui în pagină sunt destui pe aici smile

8-10 pagini ajung - nu o sa avem cu ce le umple - si mai bine sa ramana material ca sa scoatem numere noi constant. Daca vedem că îi apucă pe toți scrisul - e PDF - facem mai multe pagini ca e simplu smile

Mea culpa ca nu am adus (cum am zis) etichetele + marker-ul sa ne punem nickname-urile in piept sa putem discuta mai bine. În mintea mea a ramas ca Alxx a zis ca aduce insignele de la intalnirea nr. 1 - dar el nu a venit deloc :(

Laptopul meu a fost un PB 520c
cpu: 68LC040 25 Mhz
ram: 28 Mb
hdd: 230 Mb
ecran: 640x480@256 colors
+ 2 adaptoare farallon phonenet cu care i-am transferat lui Nagy pe PB-ul său 3400 multe joace vechi smile

sculă... cînd le văd, îmi pare rău că am vîndut acel PB 3400, capodoperă hardware la vremea lui, acum arată mai bine decît acel ibook 300 blueberry, prima serie… asta e..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 24.01.06

cu privire la intilnire a fost ok , chiar am reusit si eu sa dau drumul la powerBook meu. Cea ce no mai facusem de 7-8 ani.

MULTUMESC PE ACEASTA CALE TUTUTOR MACUSERILOR SI IN MOD SPECIAL DOMNULUI PSERGIU

Cu privire la revista : Daca e sa se faca onlin ( in intermediul internetului ) nare nici un rost ca exista http://www.macuser.ro

Ar fi mult mai bine ; discutat cu o alta redactie care sa ne poata aloca de la 2 - 4 pagini speciale.
Redactii sunt destule , reviste despre COMPUTERE sunt destule , nu stiu cum este mai exact cu alocarea paginilor in una din revistele de pe piata.
Poate este posibil poate nu ?????

Multumesc ca existati.

Cu stima si respect , semnat NAGYMAC.

Semnătură 

Traiasca powerbookul meu si jucariile tuturor macuserilor

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 24.01.06

Daca se reuseste cu alocarea a 2-4 pagini intruna dintre revistele de pe piata sigur la urmatoarea intilnire , nu vom mai avea loc unde so facem cu totii care vor venii.

Semnătură 

Traiasca powerbookul meu si jucariile tuturor macuserilor

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nagymac - 30 Ianuarie 2006 06:42 AM

cu privire la intilnire a fost ok , chiar am reusit si eu sa dau drumul la powerBook meu. Cea ce no mai facusem de 7-8 ani.
[˙˙]
Cu privire la revista : Daca e sa se faca onlin ( in intermediul internetului ) nare nici un rost ca exista http://www.macuser.ro

Ar fi mult mai bine ; discutat cu o alta redactie care sa ne poata aloca de la 2 - 4 pagini speciale.
[...]
Cu stima si respect , semnat NAGYMAC.

1. Just, într-un fel, macuser.ro este o revistă online; prin reorganizarea site-ului (acele pagini să devină revista, cu un buton clar marcat pe prima pagină) sau prin transferarea materialului „tehnic” în altă parte, gata revista.
2. Pe ici, pe colo, mai apar materiale despre MAC OS. Eu am scris vreo 3 pt MyComputer (nu foarte recent); Răzvan Coloja le-a publicat destul de prompt, acum e supărat că MyLinux nu a avut succes și a închis MyL, dar ceva despre Linux publică în MyC. Sigur, dacă una dintre revistele IT de mare tiraj ar aloca lunar 2-5 pagini numai MAC OS ar fi mai bine, dacă știi pe cineva pe acolo, dă-i bătaie.

Tudore, cum ziceam și ieri, poate cel mai comod ar fi să te gîndești la reorganizarea părții tehnice ca o revistă online mai clar organizată; deja cîteva materiale sînt pe site.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cel mai usor este sa facem revista online. Am mai zis si pe vechiul site ca daca cineva vrea sa contribuie cu articole sau stiri, este binevenit.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Poze de la meeting (de la Stefanel):
http://www.macuser.ro/index.php/gallery/category/C3/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 30 Ianuarie 2006 01:49 PM

Cel mai usor este sa facem revista online. Am mai zis si pe vechiul site ca daca cineva vrea sa contribuie cu articole sau stiri, este binevenit.

Păi hai să-i dăm bătaie; vezi ce zise și jupînul despre varianta făcută cu Pages și puneți-vă de acord. Eu am pregătită mai vechea introducere în MAC OS X Panther + eterna poveste .RO

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Tudor - 30 Ianuarie 2006 01:56 PM

Poze de la meeting (de la Stefanel):
http://www.macuser.ro/index.php/gallery/category/C3/

am si eu
cum facem

si poate ne si identificam cumva

2 din 3