photocast in ilife6
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Poate e o scapare, poate sunt eu chior dar daca pun un photocast sa se updateze manual (sa uploadeze doar cand ii zic eu), cum naiba ii zic sa faca treaba? Ca n-am gasit nici un buton, nici in help nu zice nimic, prin meniuri zic eu ca m-am uitat, iar in preferences merge doar sa-l stergi dar nu update, nu publish again, nu nimic…

So, are cineva idee cum faci upload (refresh) manual?

Ah… si un bug la mine: daca stergi folderul din care faci photocastul in timp ce e inca activ, sau mai rau in upload, iPhoto crashuieste constant. De fiecare data.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 29 Ianuarie 2006 10:05 AM

Poate e o scapare, poate sunt eu chior dar daca pun un photocast sa se updateze manual (sa uploadeze doar cand ii zic eu), cum naiba ii zic sa faca treaba? Ca n-am gasit nici un buton, nici in help nu zice nimic, prin meniuri zic eu ca m-am uitat, iar in preferences merge doar sa-l stergi dar nu update, nu publish again, nu nimic…

Ah… si un bug la mine: daca stergi folderul din care faci photocastul in timp ce e inca activ, sau mai rau in upload, iPhoto crashuieste constant. De fiecare data.

Arde-le cu o critică la Bug Reporter, eu nu-i iert niciodată. Salveaza totdeauna Crash Report files si dă-le mereu la cap cu orice e crash.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai nu-i am ars ca mi-s dragi, dar le-am zis ce problema am. am pus su un crash report inghesuit in formularul ala de pe site (partile mai utile)

intrebarea mea se pare ca era fara sens pentru ca photocastul se uploadeaza imediat (dar nu in primele 5 sec) dupa ce versi o poza in el. Specificatiile de manual, la ora sau mai rar erau pentru downloadul dintr-un photocast.
raspunsul la intrebare ar fi, totusi, ca nu se poate face upload manual, adica sa adaugi pozele, sa te uiti sa vezi ce mai scoti si apoi cand esti gata, sau cand ai banda idle sa inceapa uploadul. Workaround: faci un folder in care te razgandesti de cate ori vrei, si apoi le versi pe toate in folderul de photocast, manual.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Cattus Thraex - 29 Ianuarie 2006 04:03 PM
huk - 29 Ianuarie 2006 10:05 AM

Arde-le cu o critică la Bug Reporter, eu nu-i iert niciodată. Salveaza totdeauna Crash Report files si dă-le mereu la cap cu orice e crash.

Sorry, ca ma bag si eu in discitie, dar cat de etic este sa te plangi ca nu merge ceva intr-un soft, care nu a fost cumparat.
“Cu totii traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.”
PS. stiu ca voi primi PM ca sunt rautacios, am focus shifting, s.a.m.d.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai de unde stii tu ca n-a fost cumparat? Eu stiu sigur ca huk a dat bani… smile
Iar faptul ca le trimiti bug report este in mod clar un ajutor pentru Apple. E ca si cum ai fi beta tester pe de-a moaca. Adica, se poate intoarce intrebarea: cat de etic este ca un soft pe care ai dat bani sa nu mearga? Exemple sunt cacalau.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Am spus sorry, de la inceput, e foarte probabil “huk” sa avut soft-ul cumparat, si ieri cineva era si dealer “ilife06” la intrunire, sau o fi fost o promotie “free”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Xela - 29 Ianuarie 2006 09:22 PM

Sorry, ca ma bag si eu in discitie, dar cat de etic este sa te plangi ca nu merge ceva intr-un soft, care nu a fost cumparat.
“Cu totii traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.”
PS. stiu ca voi primi PM ca sunt rautacios, am focus shifting, s.a.m.d.

@Xela Stiu ca avem colți mai vechi scoși, dar citeste cu atentie mesajele mele. Nu m-am plans de nimic, am semnalat absenta unui feature (sau asa am crezut) si existenta unui bug, asteptand sa fie confirmat sau informat de alti useri iLife.  Pentru informarea ta, ca sa nu scriu PM, iti zic ca am scris la “Provide iPhoto feedback” la Apple cu numele meu in full si adresa de pe .mac . Cred asta e suficient pentru cat trebuie sa stii tu. In rest e viata mea privata si n-o sa comentez aici. Poate o sa scriu ceva in blog…

Sugestia ta ca folosesc software pentru care nu am licenta e o rautate gratuita. La fel ca si celalte mesaje private de la tine. In absenta producerii unor dovezi concludente, cer sa iti ceri scuze in mod public si il rog pe Tudor sa iti dea un warn daca n-o vei face.

P.S. de unde ai citat aforismul de mai sus?
P.P.S. Observ ca esti pe drumul cel bun, asa cum te-am sfatuit. Mai ai probleme cu ortografia, asezarea virgulelor, si intelegerea conceptului de fuga de idei, dar e bine. Continua sa exersezi!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Cred ca “sorry” inseamna “imi pare rau”.
Nu mi s-a parut totul asa Ok la intrunire, asteptam ceva mai mult, e desigur pentru alt topic.
Aforismul il foloseste Mircea Badea pe Antena 3, recunosc nu e al meu, poate nu e al lui, dar e Ok, cred ca pot sa-l citezi din cand in cand.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Hai oameni buni, calmati-va…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

este free pentru unii smile ...care au intel…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cât traieste omul învață. Acum stiu că o răutate/neadevăr/insultă ce începe cu sorry e de fapt un mesaj pacifist de salut universal.

Sorry,... ca comtiniii topicul intrun mod neeetic, dar sigur ca LOOLL apple e de vina ca s-a grabit pentru scoaterea pe pta a lui macbucpro de unde si rest-ul de TOTI participantii la intalnir….. e dobitoci si hotii!

Mircea Badea, și am zis tot.
Și cu asta gata, m-am calmat. Nu mai fac.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

eu din ce am vazut, noi toti de la intalnire aveam macbookpro…
deci aveam licenta la tot ce era acolo…cineva a vazut diferit? poate erau aburiti ochelarii…

huk. “So, are cineva idee cum faci upload (refresh) manual?”

m-am uitat din nou pe filmulet si dupa ce pui pozele noi in albumul de upload, are chiar in dreapta numelui albumului un buton care cred ca arata ca 2 sageti.
ala stiu ca este refresh-ul manual, ala cred ca trimite pozele noi pe care le-ai adaugat…

sper ca asta te interesa…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Xela - 29 Ianuarie 2006 10:03 PM

Am spus sorry, de la inceput, e foarte probabil “huk” sa avut soft-ul cumparat, si ieri cineva era si dealer “ilife06” la intrunire, sau o fi fost o promotie “free”

Îl vrei? Era un bonus că te-ai deplasat pînă acolo wink

‹‹ Shiira Project      Safari si emoticoanele ››