Time sharing Tenerife
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Salut,  ...a auzit cineva de time sharing in tenerife - regency resort ? merita sau este o smecherie ?
Eu am fost 7 zile acolo am fost la prezentare dar nu stiu daca sa cumpar sau nu un studio ?..am lasat un avans si as vrea sa stiu daca sa dau banii sau nu .
Poate cineva cunoaste sistemul asta mai bine ca pe mine m-au zapacit de tot nu mai stiu ce ar fi bine.

Mersi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Dacă ai vreun document (contract), pot să întreb eu niște juriști / avocați, ca să știi dacă sunt în regulă clauzele. Dă-mi PM dacă e cazul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

Nu stiu daca ai auzit de time share…teoretic tu cumperi cu o suma un apartament pe care poti folosi X zile din 365 de aia e time sharing. Acum ideea e ca nu e obligatoriu sa mergi in acel apartament cel putin dupa spusele lor, ci poti schimba pentru acele zile pe un alt apartament din alt oras ( paris londra etc ). Ma gandeam poate e un proprietar din asta intre noi si imi zice daca functioneaza sau nu treaba.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Totul depinde cu cine te incurci… Acum vreo 15ani aveau niste prieteni buni de familie un contract dinasta la un complex de apartamente in austria si stiu ca functiona bine legalitatile nu le cunosc aveam atunci doar 10 ani…....
Ce cred ca e foarte important este cate apartamente sunt disponibile si la cate persoane vand aceasta optiune cu cat mai multii cu cat mai nasol in sensul rezervarii apartamentului…..