3 din 3
3
iPod tocuh jailbreak
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

E vorba de instalarea aplicațiilor de iPhone,nu de jailbreak,ăsta se face foarte ușor

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.07

Salut baieti.
Eu ma chinui cu un iphone 112 otb si am hotarat sa iau un itouch de 16 nou.
As vrea sa stiu daca am nevoie si la el de jail break chiar daca nu vreau sa pun pe el aplicatii third party?
Adica nu pot sa fac pe el update de versiune cu itunes?E si el blocat ca iphone-ul?Sau pot de cate ori apare un soft nou sa fac update linistit cu itunes?

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Luton, Uk
Macuser din: 05.04.07

poti sa faci update fara probleme pe el.jailbrake numai daca vrei sa instalezi aplicatii 3-rd party,dar in februarie o sa apara sdk pt el si o sa apara aplicatii “legale” asa ca nu prea are sens

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 

Super atunci.O sa vand iphoneul ca sunt obosit de el.Il deblocasem cu greu,dupa care din greseala am facut update si e din nou blocat.Oricum ca telefon nu ma incanta.De aia cred ca ma aranjeaza mai bine un Itouch.Ce e SDK?

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Luton, Uk
Macuser din: 05.04.07

software developement kit…...

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
r6soryn - 03 Ianuarie 2008 10:48 PM

Il deblocasem cu greu,dupa care din greseala am facut update si e din nou blocat.Oricum ca telefon nu ma incanta.

Dacă ai făcut update, înseamnă că nu era 1.1.2 OTB și se poate debloca.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
Rank
Newbie
Din: 

Poate mam exprimat eu gresit pe undeva.Sigur e 112 otb pt ca il am si acum si e brick.mil facuse un prieten cu greu(nu am specificat cred dar doar partea de soft fara base band)Dar mam chinuit mult pana am gasit persoana asta.Dupa care lam folosit vreo 3 zile ,am pus si eu poze filme muzica etc,cateva jocuri samd.Dar din greseala am apasat prin itunes sa isi faca update.Am realizat imediat ce am facut,dar el deja peratise telefonul pt update.Lam scos din usb imediat dar aveam semnul exclamarii.si uite asa nu am mai putut sa fac restore la ce aveam eu ep el,si iam facut update la ce a vrut el.In felul asta a revenit la starea in care era cand lam primit din america.Astept si eu ca tot romanul sa se poata face .

3 din 3
3

‹‹ iPod touch v1.1.2      mms stream in iTunes ››