Am si eu o mare rugaminte la voi,din poza atasata se vede ca macbook-ul in cauza are probleme cu display-ul mai exact culorile,se vad sterse,mai intunecate?
Dacă poza e făcută cu Command-Shift-3, nu cred că îți poți da seama din ea dacă sunt probleme cu displayul. Oricum, încearcă să pui o poză cu o miră, ceva.
Mie mi se par un pic șterse.
e un macbook nou,luat azi,e ala 2.16,din pacate nu am nici o camera digitala langa mine,clar are ceva,dar mai vroiam o parere,oricum maine sunt la aia la istyle la prima ora,
Vezi in SysPreferences > Display > Color - ce profil ai setat la display?
este cel default, color lcd
nu are legatura cu setarile,asa este de cand l-am scos din cutie,faza e ca la magazin nu am stat sa imi fac setarile(logic)si cand am ajuns acasa,trecut info-urile necesare etc, am intrat in sistem si am constatat ca se vede cum se vede
Problema e că noi nu vedem de fapt cum arată ecranul lui mirceahr. Dacă la Macbook va conecta un monitor extern cu aceeași rezoluție, captura de ecran va arăta identic, adică nu avem cum să ne dăm seama de calitatea ecranului. Cel mai bine ar fi să compare cu alte MacBookuri.
Dar sa nu fie macbookuri cu display LED…
Si verifica totusi sa fie luminozitatea setata la maxima ca altfel te pricopsesti cu un “problem lies between chair
and computer” de toata frumusetea….
Am si eu o mare rugaminte la voi,din poza atasata se vede ca macbook-ul in cauza are probleme cu display-ul mai exact culorile,se vad sterse,mai intunecate?
tu le compari cu ce?
de la luminozitate, nu poti seta multumitor?
e de la gama 1.8 contrastul slab.
eu am incercat o calibrare ochimetrica pe 3 computere dintre care la macbook intotdeauna am ajuns la culori care mai de care, numai gri neutru nu. daca n-ar trebui sa trec iarasi prin toata calibrarea as schimba inapoi gama 1.8, imi place mai mult.
Nu are legatura cu luminozitatea,e vorba de culori,indifirent de nivelul luminozitatii la fel se vad,sterse;nu sunt “vii” culorile nu stiu sa iti descriu exact efectul;de comparat am putut sa compar numai cu un ibook,dar se vede imediat,ca e ceva aiurea,imi dau seama de diferenta de culori fata de macbook-ul pe care l-am avut pana acum.