2 din 2
2
Display Macbook
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

CANARIS : corect! smile

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

mai fratilor, MB-ul nu are nimic stricat, asa sunt toate - super spalacite. Dupa aia o sa spuna cineva ca nu se vede dintr-o parte…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
judge - 15 Noiembrie 2007 09:45 PM

mai fratilor, MB-ul nu are nimic stricat, asa sunt toate - super spalacite. Dupa aia o sa spuna cineva ca nu se vede dintr-o parte…

Alta bila neagra pentru apple…
Numai dezamagiri din partea lor in ultima vreme. iMace care intra-n coma, displayuri de tot ‘regretul’, Leopardu’ neastamparat.
blank stare

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

@qbipq: si sincer e chiar pacat pentru ca in rest e foarte ok (desigur unii se plang si de chipset-ul grafic, dar cine vrea sa lucreze in photoshop & Co. nu isi cumpara MB).

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Asta cu chipul grafic si Photoshop e o mare greseala pe care toti o iau in brate. Photohop nu lucreaza cu chipul grafic ci cu CPU si RAM (si HDD normal).

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
qbipq - 15 Noiembrie 2007 10:00 PM

Alta bila neagra pentru apple… Numai dezamagiri din partea lor in ultima vreme. iMace care intra-n coma, displayuri de tot ‘regretul’, Leopardu’ neastamparat.

Stai liniştit, toată treaba asta se taxează.  Acţiunile Apple au scăzut în ultima săptămână cu peste 38$/acţiune (enorm), ceea ce a rezultat într-o diminuare a valorii de piaţă a companiei cu aprox. 33 miliarde $. O merită, că prea au avut apucături de Microsoft în ultima vreme.

judge - 15 Noiembrie 2007 10:41 PM

@qbipq: si sincer e chiar pacat pentru ca in rest e foarte ok (desigur unii se plang si de chipset-ul grafic, dar cine vrea sa lucreze in photoshop & Co. nu isi cumpara MB).

La Photoshop e necesar un procesor mai potent şi memorie destulă... face faţă şi GPU-ul integrat. Mai ales cel de la ultima actualizare, Intel X3100.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CANARIS - 16 Noiembrie 2007 12:18 AM

Stai liniştit, toată treaba asta se taxează.  Acţiunile Apple au scăzut în ultima săptămână cu peste 38$/acţiune (enorm), ceea ce a rezultat într-o diminuare a valorii de piaţă a companiei cu aprox. 33 miliarde $. O merită, că prea au avut apucături de Microsoft în ultima vreme.

Nu stiu de ce, dar chiar ma bucura faptul asta.  angry

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
CANARIS - 16 Noiembrie 2007 12:18 AM

Acțiunile Apple nu au scăzut din cauza asta. A fost o depreciere generală a “Tech stock”-ului. Acum e în revenire. Sigur că lucrurile nu sunt în regulă, însă Apple e încă leader la “customer satisfaction”, chiar dacă anul ăsta a obținut note mai mici (pentru prima oară în ultimii cinci ani). Mi se pare exagerat să-i compari cu MS.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Am fost la service,am comparat cu un alt macbook,si se vedea diferenta intre cele 2;mi-a zis ala ca de fapt este vorba de calibrare,ca macbook-ul meu a venit calibrat altfel si ca daca mai umblu la calibrare nu se mai vede asa;dupa care ca mi-l schimba daca vreau,dar a dracu’ situatia nu mai aveau decat unu expus,cu zgarieturi incluse pe capac(bonus din partea istyle)si am renuntat evident.Am umblat la setari si se vede un pic mai bine

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Nu renunța, dacă îl poți schimba! Ai răbdare până ajunge următorul transport.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
Gattopardo - 16 Noiembrie 2007 12:44 AM

Sigur că lucrurile nu sunt în regulă, însă Apple e încă leader la “customer satisfaction”, chiar dacă anul ăsta a obținut note mai mici (pentru prima oară în ultimii cinci ani). Mi se pare exagerat să-i compari cu MS.

Nu mă înţelege greşit – sunt şi eu fan Apple. Dar asta nu înseamnă să le trec cu vederea scăpările sau, mai rău, micile măgării. Pentru o companie al cărei motto pare a fi “It just works”, noul iMac (pe care mi-l doresc şi eu şi l-aş fi comandat deja dacă nu avea gravele probleme care disperă o bună parte din proprietari) e ceva jenant; iar reclama mincinoasă (displayurile MacBook Pro şi iMac 20) de asemenea nu poate fi trecută cu vederea.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

2 din 2
2