.mov la .mpeg2
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 11.08.07

Ştie cineva vreun program free care poate converti direct .mov în .mpeg2 (fără variante intermediare prin .avi sau mai ştiu eu ce)?
Mulţumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Vezi aici: http://homepage.mac.com/major4/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Încercat, nu recunoaste .mov-ul meu. Mai sînt cîteva, dar shareware au limita la 5 minute.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Al meu calculator e Power PC, ffmpeg-ul aista are nişte setări pentru intel.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Imposibil sa nu vada ffmpegX movul tau. Instaleaza ce spune el acolo, Intel se refera la faputul ca e compatibil si cu Intel.

Mai poti incerca si cu MPEG Streamclip (free as a bird).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iuliap - 15 Noiembrie 2007 06:48 AM

Încercat, nu recunoaste .mov-ul meu. Mai sînt cîteva, dar shareware au limita la 5 minute.

Sînt 3 aplicații „clasice” de conversie: ffmpeg, Handbrake și iSquint, toate gratis. Vezi care îți convine. Dacă nu recunoaște formatul, atunci e ceva cu acel format, se mai întîmplă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sau visualhub. wink)

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bai, eu o sa-i platesc pe astia de la VisualHub! Auzi tu, “Xgrid for rich people with lots of Macs” (chestia e ca in Leo nu mai merge Xgrid). Sau iconul ala cu aplicatia care trebuie trasa in Applications si manualul in creier. Funny!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Am rezolvat-o strategic - am exportat .mov-urile drept .dv şi le-am “lucrat” pe urmă în Compressor. Grazie mille…