Arme non-letale, azi
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Incredibil cum se gasesc bani pentru represiune. In Tbilisi, folosirea de arme non-letale de generatie noua. Mai interesant e clipul de la EuroNews: ce casti au baetii…!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 15 Noiembrie 2007 09:03 AM

Incredibil cum se gasesc bani pentru represiune. In Tbilisi, folosirea de arme non-letale de generatie noua. Mai interesant e clipul de la EuroNews: ce casti au baetii…!

Ai văzut Dupăamiaza unui torționar? (Lucian Pintilie, 20010. Dacă nu, neapărat. Eu nu-s mare amator de filme, dar ăsta trebuie.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

WTF?!? Parcă-s trupele imperiului din Star Wars…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
Cattus Thraex - 15 Noiembrie 2007 02:27 PM

Ai văzut Dupăamiaza unui torționar? (Lucian Pintilie, 20010. Dacă nu, neapărat. Eu nu-s mare amator de filme, dar ăsta trebuie.

Nu înțeleg ce anume ți-a plăcut la filmul ăsta (2002). După mine, ultimul lui film foarte bun e Reconstituirea.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Cattus Thraex - 15 Noiembrie 2007 02:27 PM

Da, l-am vazut. Nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, sufera de multe din bubele filmelor romanesti, dar totusi e un film bun.

Castile alea sunt asa ca sa-i protejeze pe “aparatorii ordinei” de arma aia cu sunet. Dar romanii ar fi imuni la arma asta, ca avem urechile tabacite de alarmele astea enervante de la masini.