Nu mai pot folosi telefonul decat cu casti
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.10.07

Ceva ciudat s-a petrecut cu aparatul meu, pur si simplu nu ii mai functioneaza speaker-ul. Asta inseamna ca nu mai pot folosi aparatul decat cu castile, ceea ce este ultraenervant.

Am firmware 1.0.2 (1C28), l-am resetat atat soft cat si hard fara rezultate insa. Aveti idee ce pot sa fac cu iPhonul care acum este in stadiul de semi-caramida ?
Culmea e ca il am de maxim o saptamana, abia am apucat sa imi transfer contactele in el. Parca vad ca ma intorc la “nemuritorul” Nokia 6310i :-|

Ceva idei, oameni buni ???

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

O fi aceeasi problemca cu blocatul senzorului de casti pe care o aveau macurile? Ai folosit alte casti cu jack mai gros?
Merge pe speaker?

Daca se blocheaza senzorul, macul crede ca e casca inca infipta deci nu da drumul la difuzorul normal. Unii s-au jucat cu o scobitoare si l-au deblocat. Sa nu cumva sa crezi ca iti recomand asta.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu am folost alte casti decat cele originale.
daca am castile infipte pot comuta pe speaker, se aude ok.

bagamiash scobitoarea in el de iPhone !?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Incearca sa il restartezi am avut si eu problema asta si sa rezolvat cu un restart…..

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
PocoLoco - 15 Noiembrie 2007 10:23 PM

Incearca sa il restartezi am avut si eu problema asta si sa rezolvat cu un restart…..

Se pare că a încercat deja asta.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 26.01.07

ai putea sa incerci o virginizare si update la 1.1.1
eu am mai rezolvat unele mici probleme odata cu update-ul la 1.1.1

Semnătură 

What a fine day for science!?!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

l-am rezolvat introducand si scotand vartos (de n!) jack-ul de la cablul ce duce la casti, probabil vina a fost a aceslui senzor.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

hehe, deci sa stim si noi la ce sa ne asteptam

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
huk - 15 Noiembrie 2007 07:21 PM

O fi aceeasi problemca cu blocatul senzorului de casti pe care o aveau macurile? Ai folosit alte casti cu jack mai gros?
Merge pe speaker?

Daca se blocheaza senzorul, macul crede ca e casca inca infipta deci nu da drumul la difuzorul normal. Unii s-au jucat cu o scobitoare si l-au deblocat. Sa nu cumva sa crezi ca iti recomand asta.

hehehehe. asta era problema. am crezut ca s-a dus difu de la mac. smile))))))))))) fraier ca is. multzam.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/