1 din 31
1
NOT FUN
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

http://www.youtube.com/watch?v=GcfwBzFdRQ4#GU5U2spHI_4

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

adevarul e undeva pe la mijloc. nu-i vezi pentru ca nici ei nu merg la fel cum ar merge orice masina, se baga printre benzi, pe contrasens si se afla intodeauna in locurile unde nu te-ai fi asteptat sa fie nimeni. e mai simplu sa incerce sa conduca corect, sa stea la rand la semafor sau sa nu depaseasca prin stanga decat sa determine alte milioane de conducatori sa incerce sa-i vada si sa-i evite.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

well…eu nu sunt nici sofer si nici bike-er sau cum se numesc… imi place spotul. e stupid spus ca-mi place deoarece, orice om normal, n-ar trebui sa-si doreasca sa vada astfel de spoturi, de campanii

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

lumea nu ii condamna pentru ca sunt motociclisti ci pentru “moda” dupa care se imbraca… Chiar daca produsul e valoros, de multe ori ambalajul joaca factorul cel mai important in vanzari. Ok, lasand filosofia, traim intr-o societate in care functionarii sunt criticati, politistii injurati (chiar daca uneori doar incearca sa-si faca datoria) si rockerii sau oamenii cu aspiratii neobisnuite sunt marginalizati. Si pe youtube se vobeste despre rockeri. Pai ce legatura are ca e rocker, manelist, houser sau ce stiu eu ce? Din pacate sunt multi soferi care dintr-o greseala (care uneori e cu urmari tragice) invata, altii gresesc intentionat (trec pe rosu, depasiri periculoase, intrarea sau depasirea coloanei de masini pe contrasens… etc)

Nici motociclistii nu sunt sfinti insa in afara de pustani care se baga in seama prin oras pe distante de zeci/sute de metri nu prea am vazut motociclisti circuland NEREGULAMENTAR….. Mai fac o depasire? Asta e! sa ne uitam la soferii cu masini bune (? gen audi, bmw, sau orice stift) si nu ne mai luam de motociclisti….

oricum, omul cand e in trafic se joaca atat cu viata proprie cat si cu viata celorlati participanti la trafic… Din pacate multi nu inteleg sau nu vor sa inteleaga asta…. :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Rationamentul tau e un sofism. In primul rand forumul asta nu e unul de mucosi rapperi ce ii urasc pe rockeri si nici de depesari care nu-i inghit pe aia de asculte ace of base. Deci asta cu ‘sunt altfel si ma simt stigmatizat’ e o tampenie. Ai vrut sa fi altfel pentru a nu fi cu turma. Nu poti tipa acum ca esti privit altfel. Asta odata. A doua la mana, daca motociclistii circula la fel de regulamentar ca si toti ceilalti participanti la trafic inseamna ca incidenta accidentelor e aceasi. Logic nu? Daca e mai mare, pai atunci inseamna ca e vina lor. Spotul e ok dar in loc de ‘tu nu m-ai vazut de aia sunt mort’ ar trebui sa se spuna ‘motociclisti incercati sa va comportati cat mai normal in trafic pentru ca altfel nu veti fi vazuti’.

Eu personal ca sofer pot spune ca in 5% din cazurile in care am vazut un motocicilst acesta nu ambala motorul pana la praoxism si nu trece in viteza pe langa mine sau printre radurile de masini. Pai fratele meu alb, daca ma uit in oglinda si nu vad nimic, semnalizez si dau sa schimb banda si in secunda 2 unul e in stanga mea e normal sa-l iau ca logica mea imi spune ca o masina n-ar putea ajunge acolo in fractiunle de secunde scurse intre momentul cand priverea mea era in retrovizoare si momentul cand am ridicat ochii sa ma uit in fata. La ce sa ma uit? Sa va feresc pe voi? N-ar fi util un spot in care sa invatati sa mergeti decent si sa nu bravati?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Exista un spot din perspectiva soferului: Now you see it… now you don’t.

Cred ca spune totul. Si spotul asta e o extrema, si celalalt e celalata extrema

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Conform legii circulației motocicliștii ar trebui să meargă PE MIJLOCUL benzii de circulație și SA NU depășească printre benzi. În toată viața mea am văzut UN SINGUR motociclist făcând așa. Era un Harley cu număr străin. În rest - oglinzile date peste cap de toți zorro pe 2 roți. Dacă vor să fie văzuți, să-și ia un vehicol cu 4 roți sau să meargă regulamentar pe cel cu 2 roți pe care îl posedă.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
psergiu - 16 Noiembrie 2007 03:10 AM

Conform legii circulației motocicliștii ar trebui să meargă PE MIJLOCUL benzii de circulație și SA NU depășească printre benzi. În toată viața mea am văzut UN SINGUR motociclist făcând așa. Era un Harley cu număr străin. În rest - oglinzile date peste cap de toți zorro pe 2 roți. Dacă vor să fie văzuți, să-și ia un vehicol cu 4 roți sau să meargă regulamentar pe cel cu 2 roți pe care îl posedă.

Mai bine nici ca puteai s-o spui. Si ca sa zic si eu ceva on topic, acu’ vreo doua - trei luni eram cu sefu’ prin… trafic. Pe cheiu garlii (Dambovita, pt. nebucuresteni). Stateam. La un moment dat i se pare ca are pana pe stanga si deschide usa sa se uite. Ghiciti ce s-a intamplat! Un destept pe un scuter depasea coloana pe langa bordura. Ghinionul lui ca i s-a parut lu’ sefu’ ca are pana. Scuterul a ramas infipt in usa iar “Shmekeru’” a facut o tumba de toata frumusetea. Inutil sa mai spun cam ce si cat si-a luat wink

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

eu imi iau carnetul de motor in curand. sunt curios cat mai traiesc smile.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sa stiti ca eu cred ca si soferii trebuie sa se obisnuiasca sa beleasca ochii mai mult ca inainte. Dupa ce am vazut asta vara cum e in Sicilia cu scuterele, m-a apucat groaza gandindu-ma ca si in Bucuresti o sa se inmulteasca, ca deja a devenit un chin sa mai iesi cu masina prin oras. La fel, probabil ca o sa fie si biciclete mai multe. Asta e, trebuie sa ne adaptam cu totii.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

aici ai dreptate. mai sunt si copii din aia de 16 ani cu parinti barosani care una doua primesc un scooter si se cred mari domni. majoritatea ajung someri dar ma rog, asta nu are nimic de-a face cu mac smile. aia insa conduc ca nebunii.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Hai sa va spun si perspectiva unui scooterist.Da,e adevarat,trec pe rosu.Da,e adevarat depasesc coloana la semafor.Da,depasesc pe linia continua.Da,depasesc prin stanga refugiului de tramvai.Am omis ceva?......Nu beau niciodata cand conduc ceva cu roti.Conduc acest scooter din luna iulie,am deja 2300 de km facuti si achizitia lui a fost hotarata dupa o vizita in Italia in care am realizat cat de util este(cand nu ploua).
Acum,sa va precizez ca eu ma sochez cand vad ce fac majoritatea celor cu scutere pe strazi si realizez ca si daca ar avea carnet,si daca ar avea acele nenorocite de cursuri de legislatie,nu ar schimba nimic,pentru ca ei nu au experienta unui sofer.Eu ma apropii de 1 milion de km condusi si fac,zic eu, toate acele ilegalitati cand sunt cu scuterul constient de riscurile pe care mi le asum si de reactiile pe care le are un sofer cand ma vede sau cand vireaza,tocmai datorita acelor multi km condusi….Am un prieten care si-a cumparat un scooter la 2 luni dupa al meu,si mi-a zis ca stie ca la rosu trebuie sa se opreasca si la verde poate sa mearga….“ce,nu e suficient?”.....din pacate sunt foarte multi care au mentalitatea asta.

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Treaba cu experienta este foarte importanta.
Insa eu am invatat o chestie: pot sa am un biliard de kilometri la bord, tot poate sa intre un gugulan in mine; sau sa intru eu in el. Ideea e ca traficul e compus din toti soferii; plus celelalte conditii (gropi, starea masinii etc.)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Este foarte adevarat ca sunt TOTI soferii pe strada si mai sunt 2 circumstante agravante:
1)In Romania nu exista obisnuinta si toleranta pentru motociclisti
2)Este sinucidere sa nu ai niste notiuni despre lege,semne de circulatie,condus in general si sa mergi pe scuter pe strada si sa mai faci si acte de bravura

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

catalin o sa te calce dementii cu moto-scuterul tau cu tot smile

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
catalin_o2001 - 16 Noiembrie 2007 11:57 PM

Este foarte adevarat ca sunt TOTI soferii pe strada si mai sunt 2 circumstante agravante:
1)In Romania nu exista obisnuinta si toleranta pentru motociclisti
2)Este sinucidere sa nu ai niste notiuni despre lege,semne de circulatie,condus in general si sa mergi pe scuter pe strada si sa mai faci si acte de bravura

reformulare: Romania nu exista obisnuinta si toleranta -> pentru batrini, copii, femei, motociclisti, handicapati, biciclisti, alti soferi, neamuri, rude etc…

1 din 31
1