8 din 31
8
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

domne, ce pui aici poze cu cetateni nevinovati ucisi in razboi? eu ziceam ca de vezi un dobitoc (de exemplu un oarece terchea-berchea care infometeaza un caine si il numeste arta) nu are rost sa incepi acolo sa ii explici ca un caine traieste, ca are nevoie de mancare etc.! prostul oricum nu intelege.

cat despre cat de psihopat sunt eu, pacat ca nu ma cunosti, ca nu ai mai vorbi asa. eu nu sustin violenta decat atunci cand e nevoie. de ce? pentru ca m-am saturat de dobitociile pe care le vad in jur.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Copii in dreapta fara scaun special oameni inconstienti, o tragedie evitata de… noroc, inger pazitor

http://www.dob.ro/TV/53/Dacia-Perplex

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Duminică, 4 mai 2008. Un parc relativ aglomerat din Timișoara. Vreme frumoasă. Trei… domni, între 40-50 de ani, intră în parc. Rotofei, bruneți, mustăcioși, îmbrăcați în costume negre, încălțați cu pantofi de lac. Vorbesc tare (nu în românește), se ceartă urlând unul la altul (sau cel puțin crează impresia că se ceartă), apoi râd zgomotos. Mănâncă semințe de floare. Par a căuta ceva. Dau de două toalete ecologice. Unul dintre ei deschide ambele toalete, schimbă câteva cuvinte cu ceilalți doi tovarăși ai săi, apoi le lasă deschise și merge câțiva metri mai încolo, lângă un copac mai gros. Își dă jos pantalonii și chiloții și se pune… pe treabă. Aia mare. Din când în când, vorbește (la fel de zgomotos) cu ceilalți doi, care-l așteaptă pe alee. O grămadă de oameni îi văd.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
CANARIS - 05 Mai 2008 07:52 PM

Duminică, 4 mai 2008. Un parc relativ aglomerat din Timișoara. Vreme frumoasă. Trei… domni, între 40-50 de ani, intră în parc. Rotofei, bruneți, mustăcioși, îmbrăcați în costume negre, încălțați cu pantofi de lac. Vorbesc tare (nu în românește), se ceartă urlând unul la altul (sau cel puțin crează impresia că se ceartă), apoi râd zgomotos. Mănâncă semințe de floare. Par a căuta ceva. Dau de două toalete ecologice. Unul dintre ei deschide ambele toalete, schimbă câteva cuvinte cu ceilalți doi tovarăși ai săi, apoi le lasă deschise și merge câțiva metri mai încolo, lângă un copac mai gros. Își dă jos pantalonii și chiloții și se pune… pe treabă. Aia mare. Din când în când, vorbește (la fel de zgomotos) cu ceilalți doi, care-l așteaptă pe alee. O grămadă de oameni îi văd.

Păi dacă ai fi fost un cetăţean cu spirit civic sunai la poliţie şi îl reclamai pentru expunerea organelor genitale in locuri publice, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea! Dacă mai erau şi minori în preajmă... mai grav!

Dar… se pare că ai fost la fel de ignorant ca toţi ceilalţi. Practic i-ai aprobat comportamentul prin inacţiune!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

o poză, ceva? cu telefonul mobil, măcar…

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Ǻﭏdяei - 05 Mai 2008 08:00 PM

Păi dacă ai fi fost un cetăţean cu spirit civic sunai la poliţie şi îl reclamai pentru expunerea organelor genitale in locuri publice, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea! Dacă mai erau şi minori în preajmă... mai grav! Dar… se pare că ai fost la fel de ignorant ca toţi ceilalţi. Practic i-ai aprobat comportamentul prin inacţiune!

Respectivul nu era exhibiționist venit să sperie bunicile prin parc arătându-le fleoșcăita lui. Respectivul asculta chemarea naturii lângă un pom. Erau niște comunitari în parc. Un părinte, venit cu copiii în parc, s-a dus să discute cu ei. Nu pot ști exact care a fost obiectul discuției, dar bănuiesc că s-a discutat despre cei trei “domni”, pentru că l-am auzit povestind nevestei la întoarcere: “Mi-au zis că nu se bagă dacă nu i-au văzut ei, s-i prindă asupra faptului, că și-așa au avut destule probleme cu țiganii…”. Nu comentez reacția comunitarilor.

Ca să-ți răspund ție personal, era o zicală care se încheie cam așa: “... cel care nici nu poate și nici nu știe îi îivață pe alții cam ce-ar trebui făcut”... Sau “după război mulți viteji s-arată” îți place mai mult?

[ Modificat: 05 Mai 2008 08:23 PM de CANARIS ]
 Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CANARIS - 05 Mai 2008 08:18 PM
Ǻﭏdяei - 05 Mai 2008 08:00 PM

Păi dacă ai fi fost un cetăţean cu spirit civic sunai la poliţie şi îl reclamai pentru expunerea organelor genitale in locuri publice, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea! Dacă mai erau şi minori în preajmă... mai grav! Dar… se pare că ai fost la fel de ignorant ca toţi ceilalţi. Practic i-ai aprobat comportamentul prin inacţiune!

Ca să-ți răspund ție personal, era o zicală care se încheie cam așa: “... cel care nici nu poate și nici nu știe îi îivață pe alții cam ce-ar trebui făcut”... Sau “după război mulți viteji s-arată” îți place mai mult?

Eu nu am fost de faţă acolo “la război”, tu ai fost. Tu erai prezent la “război”, te-ai uitat, nu ai reacţionat şi acum vii şi critici! Acolo când ai putut face ceva, nu ai făcut nimic… tu eşti “viteazul” pasiv la război şi critic sau cu soluţii ulterioare!

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok. Așa e. Ai perfectă dreptate, desigur. Îmi cer scuze.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRank
Member

Nu stiu daca e de no fun….
AICI
Poate si tipii de mai sus au fost candva copii nu?

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Au fost copii, dar nu cred că acolo e problema… personal, cred că acei oameni precum și categoria pe care o reprezintă nu vor fi niciodată integrabili într-o societate normală, civilizată.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CANARIS - 05 Mai 2008 10:10 PM

Au fost copii, dar nu cred că acolo e problema… personal, cred că acei oameni precum și categoria pe care o reprezintă nu vor fi niciodată integrabili într-o societate normală, civilizată.

ai scris “societate normală, civilizată”. Şi eu doresc ca normalitatea unei societăţi să fie civilizaţia, din păcate nu este!
“Normalitatea” este schimbătoare, poate peste câţiva ani, comportamentul acelor tâmpiţei va ajunge să fie unul normal (considerat oficial de societate aşa). De exemplu, până acum 6,7 ani, homosexualitatea era considerată o deviaţie gravă de comportament, ba chiar li se puneau diagnostice psihopatologice. Acum sunt în sfera normalului (conform manualelor de psihiatrie). Liberalismul ar trebui să aibă limite totuşi… se pune în schimb întrebarea: “cine este în măsură să decidă normalitatea pentru fiecare individ?” ... pentru că fiecare avem drepturi, trebuie să fim trataţi individual după propriile credinţe şi valori… bla bla..!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

http://www.youtube.com/watch?v=FJCChqMMHM4

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRank
Member

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/803598/ANDREI-CRACIUN-Nu-va-e-ma-rusine/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

daca as putea sa imi fac o firma care sa ia comision din amenzi… m-as imbogati.
pentru ca TOATA lumea trece pe GALBEN (sa nu zic rosu)... nimeni nu mai respecta trecerea de pietoni (sa nu zic limita de viteza), nu mai semnalizeaza trecerea pe alta banda decat daca are impresia ca e o masina a poilitiei prin spate…

Pana la respectarea motocilistilor, ar trebui sa respectam legile de circulatie!

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
grEEnlighter - 16 Mai 2008 02:36 PM

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/803598/ANDREI-CRACIUN-Nu-va-e-ma-rusine/

Super tare articolul. E discutat acest “trend” în ultimul timp la noi foarte mult.

Semnătură 

_______

8 din 31
8