9 din 31
9
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
Ǻﭏdяei - 16 Mai 2008 03:47 PM
grEEnlighter - 16 Mai 2008 02:36 PM

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/803598/ANDREI-CRACIUN-Nu-va-e-ma-rusine/

Super tare articolul. E discutat acest “trend” în ultimul timp la noi foarte mult.

Prea mult discutat. Cand am intrat la liceu se facea anul 1992 miscarea rock luase deja amploare (concertele Delta, concertele din Arena). Eram unul din rockerii vremii si ma purtam ca atare si ma imbracam ca atare, blugi rupti, lanturi, bocanci. Lumea se uita la noi ca la niste paria ai societatii, ca la ultimele scursuri. Anii au trecut a venit facultatea care-ti deschide mintea cat de cat, te face sa te comporti altfel. Dupa care a venit primul job la care nu ma puteam duce in bocanci militari si pantaloni scurti facuti din blugi vechi de cand lumea si nici cu camasa legata peste brau, pe sub care se vedeau lanturi masive.
Am postat la NOT FUN si consider NOT FUN tot tamtamul asta care se face pe marginea acestui subiect. De-a lungul vremii au existat Flower Power (niste fumatori de marihuana care si-o puneau sub cerul liber si raspandeau mesaje de dragoste si pace), Rock (niste galagiosi si batausi care nu au nici un D-zeu), Punk (o anarhie totala). Toate miscarile astea au existat ca raspuns al tinerilor la societatea din vremea respectiva, sunt lucruri normale la o anumita varsta, protest prin comportament si prin muzica.
Nu pot spune ca inteleg pe deplin miscarea EMO sau ca ma identific cu ea, dar mi se pare ceva normal. E normal ca tinerii in adolescenta sa se revolte.
Vor ajunge si ei la 30 de ani se vor uita in urma si vor vedea cat de penibili au fost la varsta aia.
Presa face tam tam din orice. OK un copil de 12 ani care sare de la balcon nu e orice, dar raspunsul la gestul lui nu se afla in miscarea EMO ci, mai adanc infipta educatia primita sau complet neglijata de catre familie.
Prin articolul asta nu faci decat sa inversunezi si mai rau si sa creezi mari stari de tensiune intr adulti si copii.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

E normal ca tinerii in adolescenta sa se revolte.

unde vezi revolta in cazul acestor tineri, in cadrul acestui curent? flauârpauării anilor 60, aveau un motiv. rocării și panchiștii la fel. astia ce vor???

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
mediaconvertor - 16 Mai 2008 05:55 PM

E normal ca tinerii in adolescenta sa se revolte.

unde vezi revolta in cazul acestor tineri, in cadrul acestui curent? flauârpauării anilor 60, aveau un motiv. rocării și panchiștii la fel. astia ce vor???

Nu-ti trebuie neaparat un motiv ca si adolescent sa te revolti. Vorbeam de specificul varstei. Cati dintre noi nu am pufnit si icnit impotriva parintilor ca nu ne lasau sa facem nu stiu ce sau ne obligau sa facem ceva ce nu ne doream.
In plus pe la varsta adolescentei incepe sa se simta nevoia de apartenenta la grup, identificarea individului in societate… Daca continuam incepem sa o dam in Psiho-Sociala si nu cred ca este locul potrivit sa discutam aspectele si asa complexe ale fenomenului de tranzitie pubertate - adolescent - adult si a nevoilor specifice varstei.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

40 de ore

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

http://www.senat.ro

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07
cavver - 03 Iulie 2008 12:58 AM

http://www.senat.ro

raspberry imi ce Internet Explorer ....

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRank
Member
mediaconvertor - 02 Iulie 2008 06:39 PM

40 de ore

ăla da lift de kkt !!! cheese

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

downer stiti fratilor ce nu fun,ca acesti copii din ziua de azi nu vor avea nici o baza pentru viitor vorba celui din ziar"va distrugeti copilaria ba nenorocitilor”........din anumite motive care nu am timp sa le explic aici sunt in afara tarii mele ,aia cu MIROSUL EI FRUMOS,si ...e greu…sunt cu familia dar sa va spun o chestie fetita mea care are opt ani si merge la scoala aici unde sunt eu nu mai stie sa scrie romaneste (in mare parte e si vina noastra),ma uitam acum cateva zile la ea cand vb pe messenger cu o prietena si doamne ce invalmaseala de cuvinte acolo…......nu mai departe de astazi treceam pe langa o fabrica de paine si emana un miros de iti lasa gura apa….Andreea:aii ce frumos miroase a paine tati, imi aduc aminte de zilele cand eram la mamaie la tara si imi facea paine la cuptor mmm ce imi mai placea…tati,cand mergem si noi in tara?
acum are 8 ani si a plecat din tara acum 5 ani
asta da ca nu e fun chestile astea cu iti aduci aminte tati…...astea sunt chestii tari
“doamne vino doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni” pe mine unul cand ascult asta imi vine rau din-nauntru
asta da ca nu e fun

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

ai dreptate insa nu poti face nimic… sunt atat de rebeli ca nu asculta nici un sfat raspberry.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

Cand un pusti nu isi poate scoate prietena la film pentru ca PARINTII STAU CU CHIRIE CE FACE CAT 1 SALARIU, se intristeaza. Cand vede ca vecinul, tigan (nu recunosc adresarea de rrom asa cum UE le spune tot gipsy) fura si are casa, masina, vila si nenea politistu’ trece si isi ia dreptul fara sa faca nimic, se intristeaza si mai tare.
Cand vede ca “aia din parlament” nu stiu pretul painii pe care mama si tata o “masoara in zile” DEVINE trist.
Cand vede ca tiganii au locuri REZERVATE la facultate si el care este tot CETATEAN, trebuie sa plateasca taxe (pe care nu si le permite asa ca va renunta) , ca restul fara plata sunt deja aranjate, si ca nu mai are unde sa se refugieze, pentru ca toti in jur sunt cu gandul doar la cum vor pune maine pe masa ceva, cand vede ca pana si cel mai bun prieten este “pastilat” si a ajuns sa fure pentru droguri, cand totul in jurul sau se invarte ametitor cu toate usile deschise, dar spre alte usi si alte usi, incepe sa oboseasca, si sa cada in ceea ce ii este mai usor, DEPRESIA.

Alt aspect al acestui val este IMPUNEREA EMO=SINUCIGASI.
Am 31 de ani si cunosc multi pusti, de la 14 la 26, prienteni pe net, copii unor prieteni mai mari, etc.
Cunosc copii care, ca si mine, sunt fanii unei trupe, asa cum eu am fost la randul meu “depesar” sau altul “rocker” .
Ei bine ei sunt fani Tokio Hotel.
Si asa cum eu aveam perciuni, ei au mascara (rimel cum ii zic unii), cum tatal meu avea plete, ei au parul vopsit, cum cel mai bun priten avea tatuaj, ei au piercing.
DAR NU SUNT SINUCIGASI.
Am intalnit n cazuri cand desi ei nu se considera EMO, toata lumea ii caracterizeaza ca fiind EMO (aia care au ochii negri si paru’ vopsit).
Poate ar trebui totusi sa se faca un reportaj si pe aceasta tema, si mai ales, sa nu se mai INDUCA acest EMO=SINUCIGAS cu caracterizarea EMO=cei cu par vopsit si negrii la ochi.
Sa va reamintesc curentul The Cure?
Aratau cam la fel…

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
pămătufu’ - 03 Iulie 2008 02:45 AM

ai dreptate insa nu poti face nimic… sunt atat de rebeli ca nu asculta nici un sfat raspberry.

nu rebeli… pentru asta le trebuie o cauza
li se pare lor ca sunt teribili…

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRank
Member

pamatufule aici nu e vorba de conflictul de generatii care va exista pentru intotdeauna .........e exact ce a spus dacuBurebista…..si noi am fost asa la varsta aia dar parca era altfel ,parca mai er aceva urma de respect ,de educatie .....nu stiu poate erau inca urmele vechiului regim sau vechii educatii care vorba domnului cattus ce lucruri bune se faceau inainte .....stii tu vb aia… eu am fost ca tine tu ca mine inca nu .......bine acum daca am sta sa incepem o discutie pe tema asta cred ca nu ne-ar ajunge o viata m-ai uitati-va odat la versurile lui sterian   http://www.youtube.com/watch?v=NUdCmuhCHGs
poate mai trezeste ceva in noi shut eye

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRank
Member

na, ca sa va enervati!

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

http://www.youtube.com/watch?v=R11MC44P2Eo

http://www.youtube.com/watch?v=jKmUBPk4VMU

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRank
Member

in primul link la ce ai vrut sa te referi,andrei?

Semnătură 

Camionagiu

9 din 31
9