10 din 31
10
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Boly - 30 Iulie 2008 02:45 AM

in primul link la ce ai vrut sa te referi,andrei?

Primul link e tot un video care face parte din campania asta, doar ca am pus link-ul imediat ce am uploadat video-ul si constat ca ..“This video is not yet processed”

Sper sa nu mai dureze mult! E si la TV. Niste tipe care “fac masaj” la niste bolizi. Apoi le arate desfigurante dupa accident si cu semne urate pe corp. E agresiva campania dar mesajul e mult mai ... “memorabil”

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Ǻﭏdяei - 30 Iulie 2008 03:35 AM

Primul link e tot un video care face parte din campania asta, doar ca am pus link-ul imediat ce am uploadat video-ul si constat ca ..“This video is not yet processed”
Sper sa nu mai dureze mult! E si la TV. Niste tipe care “fac masaj” la niste bolizi. Apoi le arate desfigurante dupa accident si cu semne urate pe corp. E agresiva campania dar mesajul e mult mai ... “memorabil”

Poate subestimez eu inteligența poporului român, dar am îndoieli că acest gen de campanie ar putea avea succes. După părerea mea, mesajul din clipurile astea va fi înțeles doar de cei care sunt în stare să înțeleagă așa ceva. Majoritatea “boborului” va vedea niște imagini ciudate și atât. Nu e prima campanie de genul ăsta, au mai fost și altele pe alte teme, cu o exprimare vizuală la fel de pretențioasă. Cred că ar fi trebuit ceva mult mai simplu și mai direct, făcut pe înțelesul tuturor, inclusiv a celor care și-au luat carnet de șofer fără să știe să citească măcar.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Tudor - 30 Iulie 2008 01:59 PM

Poate subestimez eu inteligența poporului român, dar am îndoieli că acest gen de campanie ar putea avea succes. După părerea mea, mesajul din clipurile astea va fi înțeles doar de cei care sunt în stare să înțeleagă așa ceva. Majoritatea “boborului” va vedea niște imagini ciudate și atât. Nu e prima campanie de genul ăsta, au mai fost și altele pe alte teme, cu o exprimare vizuală la fel de pretențioasă. Cred că ar fi trebuit ceva mult mai simplu și mai direct, făcut pe înțelesul tuturor, inclusiv a celor care și-au luat carnet de șofer fără să știe să citească măcar.

Am vazut si eu azi dimineata la stiri tot felul de informatii legat de campania asta. La fel cum tie, si mie mi se pare deplasata ideea un picut. De ce doar un picut? Pentru ca nu “boborul” are masini performante ci “aia” mai smcheri: oameni ce-si permit sa investeasca >15-20 mii de euro sau cei care au masini de la firmele la care lucreaza. Ei aceasta clasa este una aparte, cred, deoarece toti ne uitam doar la aparente, conteaza masina, conteaza gagica, nu intamplator in reviste cu masini sunt si multe femei in ipostaze sexy. Oricum, raman la parerea ca puteau sa mai lucreze la aceasta campanie si sa-si expuna ideile mai sugestiv.

E ok sa ai masina performanta, ce nu imi place mie este ca lumea nu isi poate cumpara si minte. Au impresia ca avand o masina mai ok deja lumea e a lor si, deh, fiind BMW sau VW (hai sa recunoastem, sunt marcile adorate de smecherasi sau nostalgici) isi autoinduc starea de “vai, nu mai pot de atata bine, la ce masina cu clima <bizonica> am, sigur nu pot pati nimic”.

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08
Ǻﭏdяei - 30 Iulie 2008 03:35 AM

100% corect si stiti de ce?pt ca e nevoie de multa educatie viala ...si nu numai

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai dreptate dar consider că un mesaj agresiv ce este transmis exagerându-se, are un mai mare impact, chiar şi pentru cei mai puţin educaţi (educaţie de orice fel, nu neaparat educaţie primită printr-o instituţie de învăţământ).

Pentru că dacă iei un adolescent de după umeri şi îi zici să nu se drogheze “că nu e bine”, sigur nu îl “mişti” cu nimic!
Dar dacă iei un adolescent şi îl duci într-un centru de dezintoxicare să stea de vorbă cu un dependent care îi va spune că după 2 ani de heroină nu i se mai “scoală” sau că după 3 ani, memoria e varză de nici nu mai poate reţine un număr de telefon… s-ar putea să nu mai dorească să vadă cum e heroina.

Dacă iei o adolescentă şi o duci într-un centru de dezintoxicare să vorbească cu o dependentă de heroină care îi va spune că deşi are 18 ani şi se droghează de la 14, acum arată de 40 (riduri, cearcăne, piele roşie şi deshidratată...) şi că în ultimul timp, pentru “o bilă” de heroină a ajuns să presteze sex oral prin beciuri (şi nu unui singur individ)... iarăşi nu i se va mai părea “trendy” să se drogheze.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

din ciclul,“uite mama vin americanii” va prezentam….....imaginile de mai jos

http://www.protv.ro/stiri/exclusiv-protv-ro/soldatii-americani-se-distreaza-torturand-animale.html

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 142 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

pentru cei cu stomac http://veg-tv.info/Earthlings

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 143 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
silvestro2in1 - 20 August 2008 01:05 PM

pentru cei cu stomac http://veg-tv.info/Earthlings

Da, trist! Dar sa imi fie cu iertare… gaina, porcul, vita ori pestele ce il mananci crezi ca este “mangaiat” inainte sa fie omorat? Crezi ca aceste animale sunt anesteziate si apoi ucise?

Hai sa nu fim ipocriti si sa “ne aratam sensibilizati” de acest video, iar seara dupa serviciu bagam in noi un gratarel dintr-un animal omorat cu salbaticie!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 144 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

cred ca e potrivit la rubrica asta…

Taxi to the Darkside (ATENTIE nu e un film pentru copii!!)

daca va tine stomacu…
ca io ma mir cum ii rabda pamantu pe unii oameni…

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 145 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

http://farm4.static.flickr.com/3088/2784403810_62515e5ddf.jpg

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 146 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
haris - 27 August 2008 03:47 PM

http://farm4.static.flickr.com/3088/2784403810_62515e5ddf.jpg

Pai asta e la FUN tipule.. tare de tot!!!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 147 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu este nimic fun aici…
:(

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 148 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ce nu e fun bre? Că aia e o proastă care trăiește în SUA și caută tancuri rusești pe fereastră? Mie mi se pare fun.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 149 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 27 August 2008 11:14 PM

Ce nu e fun bre?

când eram la sorbona, un coleg parizian m-a intrebat de unde sunt. i-am zis că din bucurești, lui i s-a părut că glumesc și să accentueze m-a întrebat: “unde anume este bucurești, pe ce continent?”
l-am intrebat și eu de unde este, mi-a răspuns sec și mândru: “paris!”
- “ah, capitala belgiei!”

când am ajuns în florida am fost întrebat unde am lucrat ultima dată?
- “în, bergen, în norvegia…”
știți ce face tipul? scoate harta statului florida si cauta preț de 15 minute orasul bergen!!!
apoi îmi spune:
- “bergen nu există! nu este nici norvegia, am cautat bine, probabil sunt niște localități fără importanță daca nu sunt pe hartă!”

nu este o glumă!

prostia și incultura nu mi se par fun, iertați-mă dacă nu pot râde la astfel de lucruri…

sau

- “hello bucharești! hello ungaria!”

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 150 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de ce se scrie bliț și nu blitz?
de ce nu se scrie fleș și se folosește în continuare flash?

este un adprint la Sony Erickson, cel mai incocîrțabil telefon ce l-a văzut omul de la dispariția dinozaurilor încoace…
ăla cu inimiora… din ferestre luminate…
are 3,2 megapixeli și bliț incorporat!

nici asta nu mi s-a părut fun!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

10 din 31
10