2 din 31
2
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dracia - 17 Noiembrie 2007 12:02 AM

catalin o sa te calce dementii cu moto-scuterul tau cu tot smile

Dacă nu mă înșel (din păcate, cred că nu), și fără era scuterelor și motocicletelor, România avea cam 4000 (patru mii) acciedente mortale pe an, deja cred că peste în ultimii ani. Din 1990 și pînă acum, nr accidentelor grave a crescut, au murit peste 50.000 de oameni în ultimii 18 ani! Record european absolut (raportat la nr locuitori sau la nr de mașini, cum vreți, tot la record ajungeți).
Pt mine auto este un mijloc de transport, nu instrument de tortură sau bidiviu să fac pe șmecheru, cred că la majoritatea e exact invers. E o totală nebunie… Mulți străini nu vin în România din cauza traficului auto. Cel mai bine mi l-a descris, în 1999, un șerif american venit în schimb de experiență în România. (Situația e reală, v-o spun la proxima reuniune).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07
catalin_o2001 - 16 Noiembrie 2007 10:11 PM

Hai sa va spun si perspectiva unui scooterist.Da,e adevarat,trec pe rosu.Da,e adevarat depasesc coloana la semafor.Da,depasesc pe linia continua.Da,depasesc prin stanga refugiului de tramvai.Am omis ceva?......Nu beau niciodata cand conduc ceva cu roti.Conduc acest scooter din luna iulie,am deja 2300 de km facuti si achizitia lui a fost hotarata dupa o vizita in Italia in care am realizat cat de util este.

Nici calin MotocicleanuL nu era baut cand a comis-o!  tongue wink

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
dacuBurebista - 17 Noiembrie 2007 01:37 AM

reformulare: Romania nu exista obisnuinta si toleranta -> pentru batrini, copii, femei, motociclisti, handicapati, biciclisti, alti soferi, neamuri, rude etc…

Mare adevar ai zis dacule!
Mi-a spus odata un amic elvetian ca e normal ca cel care e mai puternic sa ajute pe cel care e mai slab. Si asta se poate aplica de la cel care e in masina si are toti caii aia sub cur si nu lasa pietonii sa treaca, pana la modul in care ne comportam cu minoritatile de tot felul etc.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
altero - 17 Noiembrie 2007 07:21 AM

pana la modul in care ne comportam cu minoritatile de tot felul etc.

adikă  question

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

O sosea!

Cu taxiul, prin Bucuresti

[ Modificat: 30 Noiembrie 2007 11:52 PM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

“...Oamenii de stiinta explica cum ca spuma se creaza din impuritatile din ocean, cum, ar fi saruri, chimicale, plante moarte, pesti descompusi, ierburi de mare. Toate acestea sunt batute (asa cum bati frisca cu telul) de curentii puternici care fac ca apa sa formeze ‘basici de spuma’. Toate ‘basicile’ care se formeaza se aduna gramada si sunt transportate pe sub apa de curentii care se indreapta spre tarm. Cand un val incepe sa se formeze la suprafata, miscarea apei face ca basicile sa se ridice spre suprafata, sa se adune si sa formeze spuma. Spuma ‘calatoreste’ spre tarm pana cand valul se loveste de mal si arunca spuma in aer…”

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

ca tot e vb de motoare

http://skywalker.ablog.ro/

...

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

[url=http://www.hotnews.ro/Economie/Consumator/articol_2059336/UE_ordona__tacerea_porcilor__Vorbesc_urmasii_lui_Lica_Samadau.htm]O fi bine, o fi rau…..
[/url]

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Gypsies — also known as Romany — began arriving in the U.S. from Romania toward the end of the 19th century.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://www.hotnews.ro/Actualitate/Esential/articol_2063898/Ion_Iliescu_a_fost_scos_de_sub_urmarire_penala_in_Dosarul_mineriadei.htm

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

este, ma! am luat permisul de conducere pentru motor si mi-am cumparat motor :D :D :D! suzuki gsx 650 f… super tare mersul pe motocicleta, creeaza independenta din primele 5 minute de testat in magazin :D.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

felicitari, aoleks! Sper sa fii mereu constient de pericolele la care esti expus… si sa stii sa le eviti, sa stii sa te franezi cand vine valul sa te ia!
Si eu vreau sa dau pt A+sa iau motor prin primavara (de 2 ani tot aman).

Sa ne trimiti poza cu Suzuki-ul tau… sa-ti facem cu mana prin trafic, daca e cazul smile

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

aoleks, ce creaza mersul pe motocicleta?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

dependenta :D. acuma vad ce prostie am scris. pun poze de indata ce il primesc. momentan astept carnetu de la primarie, apoi cer numarul de inmatriculare si il am aici sub geam.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
aoleks - 08 Decembrie 2007 01:13 AM

dependenta :D. acuma vad ce prostie am scris. pun poze de indata ce il primesc. momentan astept carnetu de la primarie, apoi cer numarul de inmatriculare si il am aici sub geam.

Felicitari.
Asfalt bun.
Poarta intotdeauna echipament de protectie.
Fii temperat cu mana dreapta (650 e cam rau).

La primavara-vara poate dam un tur. Visez la un V-Storm.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

2 din 31
2